Hayati İnanç'tan "Kadınlar Günü"ne damga vuran hikaye! Yasemin.com'a özel röportaj...

Her yıl 8 Mart'ta kutlanan Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış ve uluslararası kutlanan bir gündür. Kadınların dünya üzerindeki yeri, önemi ve hakları üzerinde vurgu yapılan bu önemli günde Yasemin.com olarak dünya üzerindeki tüm kadınların bu özel gününü kutluyoruz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kadınların, siyasi ve sosyal bilinçlerinin geliştirilmesinden; ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına kadar insan hakları temelinde yer alan haklarının öneminin vurgulandığı "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" her sene 8 Mart tarihinde tüm dünyada Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanıyor. 1921 yılından beri resmen kabul edilen Kadınlar Günü'nde kadınların eşit olarak sahip olması gereken haklar vurgulanırken, kadının hayatımızdaki yeri ve önemi de bir kez daha hatırlatılıyor. Kadın hakları hareketinde bir odak noktası olan bu özel gün Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış ve uluslararası kutlanan bir gündür. Biz de Yasemin.com ekibi olarak Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırladığımız video ile kadınların ve annelerin hayattaki önemini bir kez daha vurgulamak istedik...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

2023 En güzel 8 Mart Kadınlar Günü MesajlarıİLİŞKİLİ HABER2023 En güzel 8 Mart Kadınlar Günü Mesajları

"DÜNYADA BİLDİĞİM EN AĞIR İŞ"

Yazar ve sunucu Hayati İnanç da bu güne özel olarak anneliğin kutsal bir meslek olduğunu ve bunun küçümsenmemesi gerektiğini engin bilgileri arasında yer alan bir hikaye ile Yasemin.com mikrafonuna anlattı. Kadınlar gününde "Annelik"ten bahseden İnanç, anneliğin kutsal bir meslek olduğunu "Dünya'da bildiğim en ağır iş" sözleriyle ifade etti.

Ünlülerden dikkat çeken '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerden dikkat çeken '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0