AK Parti'den anlamlı 23 Nisan paylaşımı: Ey Vatanım Canım Vatanım!

AK Parti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel "Ey Vatanım, Can Vatanım" isimli bir videoyu resmi sosyal medya hesaplarından yayımladı. AK Parti ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'ye kazandırılan sembol projelerin yer aldığı video büyük beğeni topladı.

AK Parti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel resmi sosyal medya hesapları üzerinden anlamlı bir paylaşımda bulundu. "Ey Vatanım, Can Vatanım" başlıklı parçanın yer aldığı videoda, AK Parti öncülüğünde dünden bugüne hayata geçirilen, Türkiye'nin değerine değer katan sembol projeler göz doldurdu.

Aynı zamanda paylaşımda 'Şimdi asın bayrakları' vurgusuna yer verilerek "Yüreklerde 100 yıllık cumhuriyet sevdasıyla şimdi asalım bayrakları. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte kare kare o projelerden bazıları...

Dünyanın ilk SİHA gemisi, yerli ve milli TCG Anadolu

Dünyanın ilk SİHA gemisi, yerli ve milli TCG Anadolu

TOGG

TOGG

TÜRKSAT 5A uydusu

TÜRKSAT 5A uydusu

Bergüzar Korel'den 14 Mayıs imalı reklam filmine tepki! Laikliği rakıya indirgemeyin

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den 14 Mayıs imalı reklam filmine tepki! Laikliği rakıya indirgemeyin
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0