Uğur Işılak oyunu kullandı: Eli vicdanında olanın pusulası şaşmaz!

Eski AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve ses sanatçısı Uğur Işılak, Türkiye'nin en önemli günlerinden biri olan seçim için sandık başına gitti. Sarıyer Özel Bilgen Ortaokulunda oyunu kullanan usta sanatçı, "Eli vicdanında olanın pusulası şaşmaz." ifadelerini kulllandı.

Hem sanatçı kişiliği hem de karakteriyle herkese örnek olan usta sanatçı Uğur Işılak, son yılların en kritik anlarından biri olarak nitelendirilen seçim için sandık başına gitti. Sarıyer Özel Bilgen Ortaokulu'nda oy kullanan ünlü sanatçı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Uğur Işılak

Uğur Işılak

Geçtiğimiz gün "Onca toprağa düşen şehitlerin hakkı için, gözü yaşlı şehit çocuklarının vebalinden korktuğum için, bayrağa sarılı tabutun başında 'Vatan sağ olsun' diyen dağ gibi babaların yüzüne bakabilmek için, yüreği yangın yeri şehit annelerinin ahını almamak için safım Türkiye, oyum Erdoğan'a!." sözlerinin yer aldığı "Safım Türkiye, Oyum Erdoğan'a" adlı klip çalışmasıyla takdir toplayan Işılak, sosyal medya hesabından da anlamlı bir paylaşım yaptı.

Uğur Işılak oy kullandı

Uğur Işılak oy kullandı

"#SafınBelliOlsun" etiketiyle takipçilerine seslenen usta sanatçı "Eli vicdanında olanın pusulası şaşmaz." ifadelerini kullandı. 

Uğur Işılak oy kullandı

Uğur Işılak oy kullandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Uğur Işılak'ın "Safım Türkiye" paylaşımı tüyleri diken diken etti!

2 çocuk annesi Merve Özbey'den yeni paylaşım! Çocuğu ile birlikte müzik ziyafeti verdi

İLİŞKİLİ HABER

2 çocuk annesi Merve Özbey'den yeni paylaşım! Çocuğu ile birlikte müzik ziyafeti verdi
Tolga Karel'den Uğur Dündar'ın provokatif paylaşımına tokat niteliğinde yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den Uğur Dündar'ın provokatif paylaşımına tokat niteliğinde yanıt!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Türkiye 11 ay önce

kral.... şapka manidar.. Rabbim bize bu akşam zafer nasip etsin kefereler karşısında...

Yasin Fetih... 11 ay önce

azılı İslam ve Türkiye düşmanı haçlı siyonist budist kafir münafık müşrik fasıklar ve bunların ülkemizdeki sadık dostlarına ve uşaklarına karşı Bugün Devletimiz Milletimiz Dinimiz ve bütün İslam alemi bağımsızlık ve bekamız için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bütün Cumhur İttifakı hayırlısıyla kazanması için Yasin Suresi ve Fetih suresi ...okuyup dua etmeliyiz