Hindistan'da akılalmaz olay! Damat kel çıkınca gelinin ailesinden meydan dayağı yedi

Hindistan'da evlilik töreni sırasında kel olduğunu saklamaya çalışan damat gerçek ortaya çıkınca gelinin ailesi tarafından acımasızca dövüldü.

Hindistan'ın Bihar'ın Gaya bölgesinde evlenmek isteyen çiftin arasında 'kellik' girdi. Gaya'nın Iqbalpur bölgesinde oturan damat, Bajaura köyüne ikinci evliliği için gitti ancak tören sırasında  "Sehra" altında bir peruk kullanarak kel olduğunu saklamaya çalıştı.

Durumdan şüphelenen gelinin ailesi ise adamın saçlarını çekiştirmeye başladı ve peruk olduğunu görünce öfkeden deliye döndü. Damat, kel olduğunu sakladığı için özür dilemeye çalışsa da gelinin ailesi bir türlü sakinleşmedi ve adamı acımasızca dövdü. Damat, ellerini katlayarak aile üyelerine yalvarsa da, gelinin ailesi genç adamı dinlemek yerine dövmeye devam etti. Sosyal medyada viral olan videoyu görenler ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0