Tuluyhan Uğurlu sosyal medya üzerinden isyan etti: Biz kobay mıyız, Pavlov’un köpeği miyiz?

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla bazı medya kuruluşlarının sık sık gündeme getirdiği kişi ve konulara tepki gösterdi.

"Sofya'da Dans", "Akıncılar" ve "Şehrin Gözyaşları" gibi birçok değerli esere imza atan piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, kariyerindeki başarılı adımların yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. 

Tuluyhan Uğurlu

Tuluyhan Uğurlu

Sanata ve sanatçıya verilen değerin en özel örneklerinden biri olan Uğurlu, son olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımla basın camiasına isyan etti. Bazı medya kuruluşlarının halkı kışkırtıcı ve kutuplaştırıcı olayları gündeme getirmesinden rahatsızlık duyan Uğurlu, "2024 Türkiye yerel seçimleri" çerçevesinde sık sık televizyon programlarının gerçekleştiriliyor olmasına tepki gösterdi.

Tuluyhan Uğurludan paylaşım

Tuluyhan Uğurludan paylaşım

"BASIN KENDİNİ NE ZANNEDİYOR!"

Seçimlere henüz aylar varken halkı manipüle etmeye çalışan bu adımlar için sanatsal ve kültürel içeriklerin göz ardı edildiğini vurgulayan Uğurlu, şu ifadeleri kullandı:

"2024 yılının Mart ayının sonunda yapılacak bir seçim için kendine bile oy verdiği şüphe götürür parti ve lider bozuntularının her gece televizyonlara çıkartılıp bu milleti zehirliyen alçak fikirlerini söylemelerine bu BASIN daha ne kadar çanak tutacak. tartışma programıyız falanız,  filanız diyerek üç paralık adamların bu milletin gündemini meşgul etmesine ne kadar müsade edilecek. Bu koskoca devletin, bu yüce milletin seçimden başka bir gündemi yok mudur? Biz kobay mıyız, Pavlov’un köpeği miyiz? biz neyiz ? bu Basın kendini ne zannediyor? Biraz Sanat konuşun, Kültür konuşun! Kenar mahallenin sidikli veletleri.. bu ne terbiyesizliktir?"

Emel Sayın'dan korkutan haber! Üçüncü defa ameliyat masasına yattı

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın'dan korkutan haber! Üçüncü defa ameliyat masasına yattı
Karnı burnunda Wilma Elles podyuma çıktı! Kızını kucağına almak için gün sayıyor

İLİŞKİLİ HABER

Karnı burnunda Wilma Elles podyuma çıktı! Kızını kucağına almak için gün sayıyor

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Abdülhamit Han 8 ay önce

Çok haklı. Nedir bu 365 gün siyaset mi konuşulur. Seçim olmuş bitmiş. Millet kararını vermiş. Bıraksalar muhalefet unutulacak ama unutmaya fırsat verilmiyor. Her gün her akşam onlar konuşuluyor. yeter hakikaten

Vatavnsever Sinan 8 ay önce

helal olsun tüm gerçek vatansever cesur yüreklere ünlü,ünsüz herkese selamlar