Celal Al'dan alkış toplayan paylaşım: Almanya'da binlerce kişi Filistin için bir araya geldi!

Ünlü oyuncu Celal Al, İsrail'in Filistin'e yönelik uyguladığı vahşete karşı Almanya'dan anlamlı bir paylaşımda bulundu. "Binlerce insan Filistinli kardeşlerimize yapılan soykırımın bitmesi için bir araya gelerek zulme başkaldırdı." diyen Al'ın paylaşımları büyük yankı uyandırdı.

Yayınlandığı dönemin en popüler yapımlarından "Diriliş Ertuğrul" dizisinde oynadığı "Abdurrahman" karakteriyle büyük beğeni toplayan Celal Al, İsrail'in Filistin'e yönelik uyguladığı acımasız savaş politikası karşısında sessiz kalmadı.

Celal Al

Celal Al

Çocuk, kadın, yaşlı demeden binlerce sivil masumun kanına giren İsrail'i kınayan Al, yalnızca Türkiye değil Almanya'da da Filistin'e destek veren sayısız kişiyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Celal Al Filistin paylaşımı

Celal Al Filistin paylaşımı

Filistin için binlerce kişinin bir araya geldiği görüntüleri art arda paylaşan Al, "Dün ailemle Hannover'de çok güzel bir manzaraya şahitlik ettik. Binlerce insan Filistinli kardeşlerimize yapılan soykırımın bitmesi için bir araya gelerek zulme başkaldırdı." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0