Özlem Öz kimdir ve kaç yaşında? Dr. Tayyar Öz nereli, gerçek soyadı ne?

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ün kim oldukları merak ediliyor. 33 yaşında olan Özlem Lina Öz, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Tayyar Öz ile evlendikten sonra 3 çocuğu oldu. 4. çocuğuna hamile olan Özlem Öz, kaç yaşında? Dr. Tayyar Öz nereli, gerçek soyadı ne? sorularının yanıtı haberimizin detaylarında.

Twitter (X) hesabında yaptığı yorumlarla dikkat çeken avukat Feyza Altun Dilan Polat'tan sonra şimdi de Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen fenomen Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında iddialarda bulunarak gündeme geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ün kim oldukları merak ediliyor. 33 yaşında olan Özlem Lina Öz, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Tayyar Öz ile evlenmiştir. Bu evlilikten çiftin 3 çocuğu bulunuyor. Özlem Öz'ün Instagram hesabından 2.5 milyon takipçisi bulunuyor.  Feyza Altun, bu sefer de bu çifte dair paylaşım yaparak "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar" diyerek sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve doktor eşi Tayyar Öz'ü işaret etti.

Emniyette sergilenen Polat çiftinin araçlarının fiyatı ortaya çıktı! O fiyatlar dudak uçuklattıİLİŞKİLİ HABEREmniyette sergilenen Polat çiftinin araçlarının fiyatı ortaya çıktı! O fiyatlar dudak uçuklattı

Twitter'da birçok avukatın iddialarına göre çift sağlık beyanından 340 bin TL ceza almış.

Dr. Tayyar Öz: Soyadı Değişikliği İddiaları;

Feyza Altun, Dr. Tayyar Öz'ün soyadı ve mesleği üzerinde de durarak ilginç bir tespitte bulunmuştur. Dr. Tayyar Öz'ün soyadının "Öz" olduğunu ve aynı zamanda "Tayyar Özsefil" adında bir ortopedi uzmanının varlığına dikkat çekmiştir. Bu durum, bir tesadüf olabileceği gibi, kişinin soyadını değiştirmiş olabileceği şeklinde de spekülasyonlara neden olmuştur.

ÖZLEM ÖZ VE TAYYAR ÖZ ÇİFTİ KAÇ YAŞINDA?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 yılında doğdu. Öz, ilk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü bitirdi. Özlem Öz Instagram kullanıcı "ozlemlinaoz" isme sahip olup 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Tayyar Öz ise "drtayyaroz" kullanıcı isme sahip olup 500 binden fazla takipçisi bulunuyor.

 

Tayyar Öz, 1987 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. Öz ilk, orta ve lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazandı. Bu fakülteyi bitiren Öz, TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü kazandı. Tayyar Öz, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı ünvanını aldı. 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0