TROY karta nasıl geçilir? TROY nerelerde geçiyor? TROY kart açılımı nedir?

Troy kart; Visa, MasterCard gibi diğer ödeme sistemleriyle uyumlu olan ülkenin ilk yerli ödeme sistemidir. Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (BKM) tarafından kurulmuştur. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki TROY karta geçmek için yapmak gerekir? TROY nerelerde geçiyor? TROY kart açılımı nedir?

Yerli kart TROY başvurusu, İsrail’in Gazze’de işlediği soykırım sonrası bir hayli arttı. Alternatif ödeme sistemi olarak bankalardan talep edilen Troy sisteminin entegre edildiği kartlar için bankalar büyük bir hareketlilik yaşıyor. Troy Kart, Türkiye'deki 20'den fazla bankanın iş birliğiyle sunulan bir ödeme yöntemidir. Kullanıcılar, bu bankalar aracılığıyla kolayca bir Troy Kart sahibi olabilirler. Bu yerli kart, Türkiye'nin finansal altyapısını güçlendirmeyi amaçlayan bir girişim olarak ortaya çıkmıştır.  TROY açılımı ise "Türkiye'nin Ödeme Yöntemi"dir. 

TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

Türkiye Kart nedir? Türkiye Kart nereden alınır? Türkiye Kart ne işe yarıyor?İLİŞKİLİ HABERTürkiye Kart nedir? Türkiye Kart nereden alınır? Türkiye Kart ne işe yarıyor?

TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

Türkiye'deki bir çok banka troy özellikli kredi kartları sistemine enterge olmuş durumda. Bankanızın müşteri hizmetleri ile görüşüp troy özellikli kredi kartı talep etmeniz halinde by talebiniz üzerine size yeni kredi kartı gönderiliyor. 

Troy Kredi Kartı Veren Finansal Kuruluşlar:

  • Akbank
  • Alternatif Bank
  • QNB Finansbank
  • Halkbank
  • TEB (Türkiye Ekonomi Bankası)
  • VakıfBank
  • Garanti BBVA
  • Yapı Kredi Bankası
  • Şekerbank
  • Anadolubank
  • Kuveyttürk
  • Türkiye Finans
  • İş Bankası
  • Ziraat Bankası

KARTLARINIZIN SAĞ ALT KÖŞESİNE BAKIN!

KARTLARINIZIN SAĞ ALT KÖŞESİNE BAKIN!

KARTLARINIZIN SAĞ ALT KÖŞESİNE BAKIN!

 Vatandaş kartı ile alışveriş yapmak ya da ATM'den para çekmek istediğinde, kartını sağ alt köşesinde yer alan marka, işlem yapılmasını sağlıyor, markanın arkasında büyük bir teknolojik altyapı var. Bu teknolojik alt yapıyı sağlayan firmalarda bunun için bankalardan yüklü miktarda komisyon alıyor. Yerli ve milli ödeme yöntemi Troy'un tüm kamu ve özel bankalar ile anlaşması bulunuyor. Ayrıca diğer kartların sağladığı yurt içindeki imkanları sağlıyor. 

TROY KART NEREDE KULLANILIR?

TROY KART NEREDE KULLANILIR?

TROY KART NEREDE KULLANILIR?

Ekim 2023 itibarıyla TROY'un, banka ve elektronik para kuruluşu olarak 55 üyesi bulunurken TROY logolu kartlar yurt içinde tüm ATM, POS ve e-ticaret işlemlerinde kullanılabiliyor. TROY kartlar ile bankaların anlaşmalı olduğu iş yerlerinde taksit yapılabiliyor, puan kazanılabiliyor ve bankaların uyguladığı sadakat programlarından faydalanılabiliyor.

  • TROY kartlarınız ile Türkiye’deki tüm ATM ve POS’lardan işlem yapabilir, internet ve mobil alışverişlerinizde güvenle kartınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca TROY kartın arka yüzünde yer alan uluslararası kart şemalarına ait logoların geçerli olduğu yerlerde kullanabilirsiniz.
Hollywood stilistinden tüketim çılgınlığına dur mesajı: "Satın almadan önce bir saniye bekle"

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood stilistinden tüketim çılgınlığına dur mesajı: "Satın almadan önce bir saniye bekle"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

yılmaz kahraman 5 ay önce

adamlar kart çıkartırken veya kredi kartı verirken neden teklif etmiyorlar yada yerli ve kendi ürünlerini millete vermiyorlar anlamıyorum. TROY aynı kart niye %1 i master veya visa gibi amerikan siyonistine gitsin kurşun olup musluman kardeşlerimize sıkılsın.. %1 kendilerinde kalsın. kendimize düşman bir toplummuyuz yoksa bilerek mi kendilerini köle yapıyorlar anlamdım....

Misafir 6 ay önce

BÜTÜN BANKALAR kendiliğinden geçirmeli TROY'a master ve visa isteyen arasın bankayı

Toplam 9 beğeni

mehmet 6 ay önce

Akbank aidatlı kredi kartı veriyor .Aidatsız kart maalesef veremiyouz diyiyorlar .bizi gene bu melunların eline bırakıyorlar.Diğer bankalar da öylemi bilmiyorum.

Toplam 3 beğeni