Cezaevindeki kadın mahkumların yaşamını anlatan Bahar Gelir yaşadıklarını Yasemin.com'a anlattı

"Bahar Kapıda" programının sevilen sunucusu Bahar Gelir, cezaevinde yaşayan kadın mahkumların gözünden yaşamı izleyenlere aktardı. Kadın mahkumların hayat hikayeleri dinleyen ve aktaran Gelir, yaşadıklarını ve hissettiklerini Yasemin.com mikrofonuna anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7'nin sevilen programı "Bahar Kapıda" Anadolu'yu kapı kapı gezmeye devam ediyor. Anadolu'nun dört bir yanından hayat hikayelerini ekranlara taşıyan Bahar Gelir ve ekibi şimdi de Ankara Sincan Ceza İnfaz Kurumları'ndaki kadın mahkumların hayat hikayelerini izleyici ile buluşturdu. Mahkumları cezaevinde ziyaret ederek geçirdikleri bir günü kendi ağızlarından izleyici ile buluşturan Bahar Kapıda'nın Ankara Sincan Ceza İnfaz Kurumları'nda çektiği bölüm büyük yankı uyandırdı. Kadın mahkumlarla geçirdiği anlarda yaşadıklarını ve hissettiklerini aktaran Bahar Gelir, Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'a özel açıklamalarda bulundu.

Anadolu’nun her köşesinden hayata dair kareler ve meraklı sohbetler "Bahar Kapıda" ile her hafta sonu 21.20’de Kanal 7’de…

Kadın mahkumların hayatına dokunarak onların gözünden yaşamı aktaran 'Bahar Kapıda'nın Ankara Sincan Ceza İnfaz Kurumları'ndaki ikinci bölümü 3 Aralık Pazar günü izleyicisiyle yeniden buluşacak.

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0