Kızıl Goncalar 17. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Meryem Naim'den boşanıyor mu?

Yapımını Gold Film’in üstlendiği "Kızıl Goncalar", son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında adını zirveye yazdırdı. Daha ilk bölümüyle tartışmalara neden olan yapımın her bölümü izleyenleri ekran başına kilitliyor. Son bölümüyle herkesi şoke eden yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kızıl Goncalar 17. bölüm 2. fragmanı...

Now TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Kızıl Goncalar", dikkat çeken olay örgüsüyle diziseverlerin odak noktası haline geldi. Yayınlandığı ilk günden beri gündemden düşmeyen yapım, tepki toplayan bazı sahneleriyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizi, seküler Atatürkçü bir hekim olan Levent ile bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in hayatlarının kesişmesini ve ardından gelişen ilginç olayları konu alıyor. Diziye dair detaylar için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz...

Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar gerçek hikaye mi? Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERKızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar gerçek hikaye mi? Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?

Her detayıyla merak uyandıran dizinin tanıtım filmleri ise izleyenler tarafından dikkatle takip ediliyor. Son bölümde uzun süredir sır perdesi olarak kalan Cüneyd'in annesiyle ilgili detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Cüneyd'in annesinin intihar ettiği düşünülürken Levent yaptığı araştırmalar sonucu korkunç bir gerçeğe ulaştı.

Diğer yandan Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için cüretkar bir hamleye adım attı. Ancak bu kararı sorgulayan Cüneyd, zorlu bir mücadelenin ardından dedesi Mürşid Efendi'yle görüşmeyi başardı. Dedesinin yanına büyük umutlarla giren Cüneyd, Mürşid Efendi'nin kararını duyunca hayalkırıklığına uğradı.

Öte yandan Savcı Evren, her ne kadar uğraşsa da Zeynep'e yapılan muayene sonucu tutukluları bırakmak zorunda kaldı. Zeynep'i korumanın yollarını arayan Levent ise Savcı Evren ile tehlikeli bir plan yaptı ve Zeynep'in koruyucu ailesi olmak için ilk adımı attı.

Son sahnede ise Sadi Hüdayi'nin yeni Mürşid Efendi olmasına Cüneyd, hiç beklenmedik bir karşılık verdi.

İŞTE, KIZIL GONCALAR 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0