Bahar Kapıda Van'da! Bahar Gelir Anadolu gezisine tam gaz devam ediyor

Her köşesi ayrı bir güzelliğe ve köklü bir tarihe sahip olan Anadolu'yu dere tepe demeden gezen Bahar Kapıda, meraklı soruları ve keyifli sohbetleriyle kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Bahar Kapıda, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Van'dan renkli görüntülerle ekranlara geliyor.

Dur durak bilmeden Anadolu'nun her köşesini gezmeye devam eden Bahar Kapıda, Bahar Gelir'in bitmek bilmeyen enerjisi ve Anadolu insanının samimi yaklaşımlarıyla eğlenceli dakikalara imzalara atıyor. Bahar Kapı'da bu hafta, tarihi zenginliği, doğal güzellikleri ve meşhur kahvaltısıyla Van'dan izleyenlerinin karşısına çıkıyor.  Gelir, öncelikle Van'ın tarihi güzelliklerini gezdi. Dillere destan Akdamar Adası'nda eşsiz görüntüleri ekranlara taşıyan Gelir, deniz yolculuğu esnasında da keyifli sohbetlere imza attı. Daha sonra hanımlarla tarladan fasulye toplayan Gelir, bir yandan da şarkılar söyleyerek ortama neşe kattı. 

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Elma bahçelerinden elma toplayarak doğal lezzetin tadını alan Gelir, daha sonra hayvancılıkla uğraşanların yanına giderek birbirinden tatlı inekleri sevdi. Akşam olmasıyla birlikte Vanlı hanımlarla saçta buğday kavuran Gelir, samimi sohbetlerle içleri ısıtan kareleri ekranlara taşıdı.

Anadolu’nun her köşesinden eğlenceli anlar, meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her hafta sonu 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Areda survey araştırdı: Türk halkının yılbaşı sofrasında hindiye yer yok!

İLİŞKİLİ HABER

Areda survey araştırdı: Türk halkının yılbaşı sofrasında hindiye yer yok!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0