Gelinim Mutfakta Selda kimdir? Gelinim Mutfakta Selda Kartop kaç yaşında, nereli?

Her bölümüyle adından söz ettirmeyi başaran Gelinim Mutfakta dizisi yarışmacılarıyla da oldukça merak ediliyor. Yeni yarışmacı 8 Ocak Pazartesi günü Gelinim Mutfakta Selda Kartop ile kaynanası Fatma Kartop yarışa başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Selda kimdir, Gelinim Mutfakta Selda Kartop kaç yaşında, nereli?

İstikrarlı izleyici kitlesiyle adından söz ettiren Gelinim Mutfakta yarışması, yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yepyeni bir haftaya başlayan ve yeni yarışmacının konuk olduğu yeni gelin Selda Kartop girer girmez dikkat çekti. İddialı sözleri ile araştırılmaya başlanan Selda Kartop kimdir? Gelinim Mutfakta Selda Kartop kaç yaşında, nereli?

Selda Kartop hakkında bilgi

Selda Kartop hakkında bilgi

GELİNİM MUTFAKTA SELDA KARTOP KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta 8 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlangıç yaptı. 4 gelinin ve kayınvalidelerinin altın için yarıştığı yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni bölümde yeni gelin ve kaynana geldi. Gözlerin yeni gelin ve kaynanaya çevrildi. 24 yaşında olan Selda Kartop, Aslen Adıyamanlı. 2 yıllık evli olan Selda 1 çocuk annesi. İstanbul’da yaşayan Selda şu an çalışmıyor.

Selda Kartop kimdir

Selda Kartop kimdir

Gelinim Mutfakta Selda kaynanası Fatma Kartop  50 yaşında. 33 yollık evli olan Fatma kaynananın 2 çocuğu ve 2 torunu var. Ev hanımı olan Fatma kaynana aslen Adıyamanlıdır.

Aile dizi oyuncusu Nejat İşler'den beklenmedik hareket! Rol arkadaşını tanımayınca yumruk attı

İLİŞKİLİ HABER

Aile dizi oyuncusu Nejat İşler'den beklenmedik hareket! Rol arkadaşını tanımayınca yumruk attı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0