İnci Taneleri 11.bölüm fragmanı yayımlandı! Dilber ve Piraye yüz yüze

Yapımın senaristliğini ve başrol oyunculuğunu Yılmaz Erdoğan üstlendiği İnci taneleri dizisi ilk bölümleriyle izleyicilerden tam not aldı. Günlerdir sosyal medyayı kasıp kavuran ve oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizinin 10. fragmanı yayınlandı. İşte büyük ilgi toplayan İnci taneleri dizisinin çok merak edilen 11. bölüm fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri' dizisi, ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Sosyal medyayı kasıp kavuran İnci Taneleri dizide Yılmaz Erdoğan yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat veriyor. Dizinin 10. bölümde  Azem, kızı Nehir'in izini sonunda buluyor. Nefes kesen bölümlerin yaşandığı dizinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı.  İşte İnci tanelerinin çok merak edilen 11. bölüm fragmanıyla ilgili detaylar...

İNCİ TANELERİ 11.BÖLÜM FRAGRAMI YAYINLANDI!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azem, hiç beklemediği bir anda Piraye ve Dilber ile yan yana gelince son zamanlarda yaşamak zorunda kaldığı her şeyi yeniden değerlendirir. Azem'in artık bir tercih yapması gerekecektir. Zahir hala kaçaktır ve Dilber'den vazgeçmeye niyeti yoktur. 

İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN KONUSU

İnci Taneleri dizisinin konusu ile yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi? Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ; Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakterine hayat vereceği dizide birçok karakterin içsel yolculuğu işlenecek.

İnci Taneleri konusu

İnci Taneleri konusu

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR

Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan İnci Taneleri Kanal D ekranlarında her hafta Perşembe günleri yayınlanıyor. 

İnci Taneleri nerede çekiliyor? İnci Taneleri DilberİLİŞKİLİ HABERİnci Taneleri nerede çekiliyor? İnci Taneleri Dilber'in dans ettiği yer neresi?

İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER

İnci Taneleri oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Özgün Çoban gibi isimler yer alıyor.

İnci Taneleri Dilber

İnci Taneleri Dilber

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş son halini görenler şok oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş son halini görenler şok oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0