Kül Masalı dizisinin 9. bölüm fragmanı yayımlandı! Kül Masalı 8. bölüm özeti hakkında bilgi

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT 1’in yeni dizisi Kül Masalı 25 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de üçüncü bölümüyle sevenlerini ekran başına kilitliyor. Peki Kül Masalı yeni bölümde bizi neler bekliyor? Detaylar için 9. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi hedefleyen "Kül Masalı" TRT1'in gözde dizileri arasında yerini alıyor. Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığı, masalsı bir hikayeden entrikalarla dolu bir dünyada geçen olay örgüsünü ele alarak ilerliyor. Heyecan ve merak uyandıran Kül Masalı dizisi 9.bölümüyle 25 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. İşte Kül Masalı dizisinin yayımlanan 9. bölüm fragmanı:

KÜL MASALI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Odasındaki fotoğrafları gören Jale, Erhan’a beş yıl önce olanları ve işlediği suçu itiraf etmek zorunda kalır. Bu esnada Tufan’ın içeri girip gizlice onları dinlediğinden haberi yoktur. O sırada eve gelen sürpriz bir ziyaretçi Tufan’ı etkisiz hale getirir. Fakat Tufan’ın konuştuklarını duymuş olma ihtimali Jale’nin yapabileceklerinin hiç bi sınırı olmadığını tekrar gözler önüne serer.

Arat’ın gelişiyle birlikte Ferman Akdağ’ın ani ziyaretinin sebebini anlaşılır. Ferman’ın amacı Özge’nin annesini bulmak değil, gözdağı vererek şantajla Arat’tan para kopartmaktır. Bu sebeple şüphe oklarını onun üzerinden çevirmeye çalışır. Özge ona inanmış gibi davransa da Arat’ın annesinin ortadan kaybolmasıyla bir ilgisinin olduğuna dair yeniden şüphe duymaya başlar. Üstelik bu defa bu meselenin peşini kolay kolay bırakmaya da niyeti yoktur.

Diğer taraftan Restoran’da çalışan Rukiye’yi göz altına alan Cemil ve Müge de aynı iz üzerinde hızla ilerlemeye başlarlar. Arat ve Jale için çember artık tamamen daralmıştır. Hiç ummadığı sarsıcı bir anda Cemil ve Özge’yi karşısında bulan Arat’ın artık ne kaçabileceği bir yer ne de söyleyebileceği bir yalan kalmamıştır. Büyük yüzleşme zamanı gelmiştir artık.

KÜL MASALI 9. BÖLÜM FRAGMANI 

 

KÜL MASALI KONUSU

Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

Kül Masalı dizi oyuncuları

Kül Masalı dizi oyuncuları

KÜL MASALI OYUNCU KADROSU

Hikayesi Nehir Atamay'ın imzasını taşıyan, yapımcılığını ise Cemil Cengiz'in üstlendiği dizinin başlıca rollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu paylaşıyor. Aynı zamanda kadroda  Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi başarılı isimler yer alıyor.

Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Taş Kağıt Makas 8. bölüm fragmanı

İLİŞKİLİ HABER

Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Taş Kağıt Makas 8. bölüm fragmanı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0