Survivor'da gerilim yine tavan yaptı! Hakan ve Ogeday arasındaki kavgaya Acun Ilıcalı girdi

Survivor All Star 2024'ün dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yine bir kriz yaşandı. Yarışmacılar arasındaki suların durulmadığı programda öfkeden adeta deliye dönen Ogeday ile Hakan arasında kavga çıktı. Tarafları sakinleştirmek için araya Acun Ilıcalı girdi.

TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşan yarışma programı Survivor yine bir gerilime daha imza attı. Açlık ve zor şartlara karşı mücadele eden yarışmacılar arasında tansiyon ise bir an olsun düşmüyor. Dokunulmazlık oyununun oynandığı sırada yarışmacılar arasında çıkan kavgaya ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı müdahale etmek zorunda kaldı.

Survivor

Survivor

SurvivorİLİŞKİLİ HABERSurvivor'da tansiyon düşmüyor! Pınar, Sema'yı çileden çıkarttı: "Lohusa kadın gibisin"

ELİNDEKİ ŞİŞEYİ FIRLATTI!

Oyunda sayı kaybeden Odegay'ın tepki göstermesine karşılık veren Hakan "Sakin olacaksın kardeşim abartmayacaksın. Böyle bir şey yok. Bağırıp çağırıyorsun burada. Abartma en kötü oyun kaybediyoruz burada" dedi. Hakan'ın tepkisiyle sinirden iyice deliye dönen Ogeday ise elindeki şişeyi fırlatarak "Şov yapma, bırak şovu. Takıma katkın olsun. Panorama'da anlatırsın bunu" dedi. Ogeday'ın bu hareketine sinirlenen Hakan ise yerinden kalktı ve Ogeday'ın üzerine doğru yürüdü.

Survivor Ogeday

Survivor Ogeday

ARAYA ACUN ILICALI GİRDİ: "KES SESİNİ!"

Birbirinin üzerine doğru koşan iki yarışmacıyı, takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken araya Acun Ilıcalı girdi. Arkadaşlarının tuttuğu Ogeday yere düşerek sinir krizi geçirirken Ilıcalı "Abi insanların üzerine gitme aynı şeyi yapıyorsun devamlı susacaksın. Ayrıl abi ayrıl... Kızgın adamın üzerine gidiyorsun devamlı, ayrıl. Hakan yeter, sesini kes" diyerek Hakan'a kızdı.

Survivor Hakan

Survivor Hakan

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0