ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Batman şehri sınırlarında! Yaptığı espri gündem oldu

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Jeff Flake, eşi ile birlikte Türkiye turuna devam ederken "Batman" şehri tabelasının önünde yaptığı espri sosyal medya hesabında gündem oldu. Türkiye'yi severek gezen Büyükelçi, Batman'da, Batman karakterinin yaşadığı hayali şehir olan "Gotham"a gönderme yapmayı da ihmal etmedi. İşte Büyükelçi'nin Türkiye gezisinden detaylar...

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Jeff Flake, Batman'dan yaptığı paylaşımla takipçilerini ikiye böldü. Eşi ile birlikte Güneydoğu turu yapan Büyükelçi, Batman şehir sınırlarına geldiğinde "Batman" yazan tabelanın önünde eşi ile birlikte fotoğraf çekildi. Fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Büyükelçi, fotoğrafın altına Batman şehri hakkında espri yapmayı da ihmal etmedi. Jeff Flake, yaptığı espriyle kısa sürede gündem oldu.

ABD Büyükelçi Jaff Flake ve eşi Cherly Flake Batman şehrinde

ABD Büyükelçi Jaff Flake ve eşi Cherly Flake Batman şehrinde

Türkiye turu kapsamında Batman şehrini ziyaret eden ve ardından eşiyle Mardin'e geçen Jeff Flake, "Türkiye'nin bu unutulmaz şehrine geldik. Gotham'ı (Batman'ın yaşadığı hayali şehir) hala arıyoruz" şeklinde espri yaptı. Yapılan espri bazı takipçileri tarafından hoş karşılanmadı.

Eşi ile birlikte Türkiye'yi çok sevdiğini açıklayan Büyükelçi, Midyat ve Türkiye insanı hakkında övgü dolu sözler söyledi. Flake, "Türkiye'yi seviyoruz. Dün tarihi yer Midyat'taydık. Güzel, nazik ve cömert insanlarla karşılaştık." ifadelerini kullandı.

Esra Erol annesi ile gündem oldu! Annesini görenler gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol annesi ile gündem oldu! Annesini görenler gözlerine inanamadı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

hüsnü 1 ay önce

kürdüstanı filan mı arıyo acaba bunlar

a.d. 1 ay önce

Ne işiniz var lan sizin oralarda karıştırıcı aşağılıklar...............

vatandas 1 ay önce

kesin oraları karıştırmaya gitmiştir.

semih 1 ay önce

mutlaka takip edilsin bunlar boşuna oralara gitmez bir işler karıştırıyor olabilirler