Perihan Savaş "Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinde! İlk kareler paylaşıldı

Ekranların sevilen tarihi dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı'na usta isim dahil oluyor. Soluksuz izlenen ve kadrosunu gittikçe güçlendiren dizinin kadrosunda yer alacak isim usta oyuncu Perihan Savaş oluyor. Kadroya katılan Savaş'ın diziden ilk kareleri de geldi.

Miray Yapım imzasıyla salı akşamları ekrana gelen Mehmed Fetihler Sultan’ı, Şehzade Mehmed’in tahta çıkış hikayesini ve İstanbul’un fethinin eşsiz atmosferini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. TRT1’in beğeniyle izlenen dizisi Mehmed Fetihler Sultanı oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Mehmed Fetihler Sultanı

Mehmed Fetihler Sultanı

TRTİLİŞKİLİ HABERTRT'nin yeni dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı"ndan yedinci bölüm fragmanı geldi!

İLK KARELER GELDİ!

Miray Yapım’ın salı akşamları TRT1’de izleyicileriyle buluşan dizisi Mehmed Fetihler Sultanı kadrosuna, tecrübeli isim Perihan Savaş da dahil oldu. Savaş, dizide, Şehzade Mehmed’in büyük halası Selçuk Hatun karakterini canlandıracak. Selçuk Hatun’ un gelişiyle birlikte sarayda nelerin olacağı ise şimdiden merak konusu. Oyunculuk performansıyla uzun yıllardır Türk halkının beğeni ve takdirini kazanmış olan usta oyuncu, Selçuk Hatun karakteriyle, dizinin, 16 nisan salı akşamı yayınlanacak olan 8. bölümünde yeniden seyirciyle buluşacak.

Mehmed Fetihler Sultanı her salı saat 20.00’de TRT1’de!

Mehmed Fetihler Sultanı Perihan Savaş

Mehmed Fetihler Sultanı Perihan Savaş

Perihan Savaş Mehmed Fetihler Sultanı kadrosunda

Perihan Savaş Mehmed Fetihler Sultanı kadrosunda

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0