Dünya Anneler Günü için kolay pasta tarifleri! Anneler günü için hediye pasta nasıl yapılır?

Dünya'nın birçok ülkesinde kutlanan Anneler Günü için özenle hazırlanmış bir pasta anneniz için mükemmel bir hediye olabilir. Annenizi mutlu edecek ve farklı çeşitlerde olan pasta tariflerine göz atmak istiyorsanız detaylarda bulabilirsiniz.

Anneler Günü'ne sayılı günler kaldı. Bu özel günde annelerimizi onurlandırmak için onlara güzel hediyeler almaya gayret ederiz. Fakat ellerimizle hazırladığımız tatlılar onlar için paha biçilmez bir hediye olacaktır. Bizde sizler için bu özel günde birbirinden farklı pasta tarifleri ile geldik. Her şeyin en güzelini hak eden anneler için leziz tariflerimize göz atmayı ihmal etmeyin. Ve tariflere geçmeden önce sadece özel günlerde değil, he an anneleri özel hissettirip, annelerinizi çok sevdiğinizi söylemeyi unutmayın!

LEZZET BOMBASI KEK TARİFİ

MALZEMELER

Kek için;
Herhangi bir kremalı bisküvi
1 bardak süt
1 kabartma tozu


Üzeri için;
Puding

YAPILIŞI

Öncelikle yeteri kadar aldığımız bisküvileri ( 5-6 adet) ufalayın.

Daha sonra bisküvilerin içine 1 su bardağı sütü ekleyin.

Kıvam alan karışımı bir kaba koyun.

30 40 derecede kısık ateşte veya önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 35 45 dk pişirin.

Arada sıcaklığını kontrol ederek kek kıvamına gelmesini bekleyin.

Daha sonra  bir köşede hazırladığımız pudingi ya da çikolata sosunu üzerine ilave edin ve üstünü dilediğiniz gibi süsleyin.

2. KARDELEN TATLISI

Görüntüsü ve lezzetiyle anneler günü için son derece dikkat çeken kardelen tatlısını tercih edebilirisiniz. 

Kardelen tatlısı tarifi için malzemeler nelerdir? Kardelen tatlısı nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERKardelen tatlısı tarifi için malzemeler nelerdir? Kardelen tatlısı nasıl yapılır?

3. GOFRETLİ PUDİNGLİ PASTA

Annelerimizden hep istediğimiz pudingli bisküvili pasta şimdi farklı tarifle anneniz için hazırlaya bilirsiniz. Oldukça lezzetli ve kolay olan bu pasta annenizin hoşuna gideceğine eminizi.

Gofretli pudingli pasta nasıl yapılır? Az malzemeli kolay pasta tarifi!İLİŞKİLİ HABERGofretli pudingli pasta nasıl yapılır? Az malzemeli kolay pasta tarifi!

4. AĞLAYAN PASTA

Unutulmaz lezzetlerden biri olan ağlayan pastayı kim sevmez ki?  enfes pastası ve üzerindeki sosuyla harika bir tat bırakan ağlayan pasta annenizin hoşuna gideceğine de eminiz.

En kolay ağlayan pasta nasıl yapılır? Sünger gibi çikolata soslu ağlayan pasta tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay ağlayan pasta nasıl yapılır? Sünger gibi çikolata soslu ağlayan pasta tarifi

5. ALMAN PASTASI

Pastaneden hazır alınmış hissi veren ve iç harcıyla damaklarda unutulmaz tat bırakan Alman pastası yapmak hiç zor değil. Anneler Günü için annenize kendi emeğinizle hazırladığınız pastayı sunmak istiyorsanız bu tarif tamda size göre! 

En kolay Alman pastası nasıl yapılır? Tam kıvamında Alman pastası tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay Alman pastası nasıl yapılır? Tam kıvamında Alman pastası tarifi

6. VİŞNELİ KARAORMAN PASTASI

Oldukça dolgulu ve mayhoş tat sevenler için vişneli karaorman tatlısı tarifi tam size göre. Anneler Günü için gösterişli ve lezzetli olan bu pastaya bir şans verip denemelisiniz!

En kolay vişneli karaorman pastası nasıl yapılır? Karaorman pastasının püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay vişneli karaorman pastası nasıl yapılır? Karaorman pastasının püf noktaları

Cennet annelerin ayakları altındadır hadisinde ne demek istenmiştir?

İLİŞKİLİ HABER

Cennet annelerin ayakları altındadır hadisinde ne demek istenmiştir?
Peynirli diyet poğaça nasıl yapılır? Diyet poğaça tarifi! Poğaça kilo aldırır mı

İLİŞKİLİ HABER

Peynirli diyet poğaça nasıl yapılır? Diyet poğaça tarifi! Poğaça kilo aldırır mı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0