Airfryer ile yumurta haşlanır mı?  Airfrey'da yumurta nasıl haşlanır?

Kullanımı oldukça kolay ve kullanışlı olan hava fritözünde haşlanmış yumurta yapmak oldukça pratik ve kolay. Suya gerek kalmadan yapılan yumurtalar için gereken bütün yöntem ise bu yazımızda mevcut. İşte Airfryer'da yumurta haşlama yöntemi.

Yumurta haşlanırken herkesin aklından geçen en büyük sorun "Acaba yumurta tam pişti mi?" sorusu olarak karşımıza çıkıyor. İşte tam bu noktada devreye giren hava fritözü bu sorunu çözmekte en büyük yardımcınız oluyor. Oldukça pratik ve kolay olan bu yöntemde suya ihtiyaç yok. Yumurtaları kaynatmanın yeni formülü olan hava fritözleri ile yumurtalarınız tam istediğiniz kıvamda oluyor. Biz de sizler için  tüm ipuçları ve püf noktaları ile bunu nasıl doğru yapacağınızı aktaracağız. İşte  Airfryer'da yumurta haşlama yöntemi...

Yumurta nasıl haşlanır? Yumurta haşlama süreleri! Rafadan yumurta kaç dakika kaynar?İLİŞKİLİ HABERYumurta nasıl haşlanır? Yumurta haşlama süreleri! Rafadan yumurta kaç dakika kaynar?

Airfryer

Airfryer

AİRFRYER'DA YUMURTA HAŞLAMA YÖNTEMİ

Yumurtaların dışını nazikçe yıkayın ve kurulayın. 

Yumurtaları fritöz sepetine veya fritöz tepsisine koyun.

Airfryer

Airfryer

Fritözün pişirme süresini hangi kıvamda istiyorsanız 3 ila 11 dakika arasında ayarlayın. 

Bu aşamada yumurtanın kıvamı değişmektedir.

 İlk denemenizi bir yumurta ile test etmeniz önerilmektedir. Çünkü tüm hava fritözlerinin ısıyı verme süreleri farklıdır.

Soyulan yumurtalar 5 güne kadar buzdolabında hava geçirmez bir kapta saklanabilir.

Afiyet olsun...

Bamya tohumu ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Bamya tohumu hangi hastalıklara iyi gelir?

İLİŞKİLİ HABER

Bamya tohumu ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Bamya tohumu hangi hastalıklara iyi gelir?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Misafir 10 ay önce

Yazıklar olsun diyorum, reklam kokuyor. Çünkü ben yumurtaları cezveye koyuyorum 4 dakikada kaynıyor. Rafadan (az pişmiş) olmasını istediklerimi hemen çıkarıyorum, tam pişmesini istediklerimi içinde bekletiyorum. Dikkat edin kaynatmaya devam etmiyorum. Kaynadıktan sonra ocağı kapatıp, kapak kapatıp içinde bekletiyorum. doğalgazdan da tasarruf. Bu yöntemi %98 bilmez.

Toplam 1 beğeni