Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin ezan tepkisi çok konuşuldu! "Uyumuyor mu o"

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin, ezan okunurken verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. Babası Caner Yıldırım'ın kucağında olan Mavi, "Uyumuyor mu o?" sözleriyle dikkat çekerken yüzünden okunan şaşkınlık ise viral oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in 4 yaşındaki kızı Aylin Mavi geçtiğimiz yıllarda geçirdiği kanser tedavisi görmüştü. Zor geçen sürecin ardından Mavi'nin iyileştiği açıklanmıştı. Bu süre zarfından Aylin Mavi'yi sosyal medyadan uzak tutan aile geçtiğimiz günlerde Mavi’nin ezan okunurken verdiği tepkiyi paylaştı. Sorduğu sorularla tebessüm ettiren Mavi kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Hande Erçel Mavi Caner Yıldırım

Hande Erçel Mavi Caner Yıldırım

MAVİ'NİN EZANA VERDİĞİ TEPKİ VİRAL OLDU

Babası Caner Yıldırım'ın kucağında bulunan Mavi, ezan okunduğu anlarda kurduğu cümlelerle viral oldu. "İnsan mı yapıyor, sesi nasıl, uyumuyor mu o" gibi sözleri ile yüzleri güldürdü. Babasının "Nasıl geliyor ses?" sorusuna "Şatosundan geliyor" diyen Mavi'ye "Ne şatosu?" sorusu sorulunca "Amin şatosu" demesi ise izleyenleri güldürdü.

İşte viral olan o video;

Ünlü komedyen ve oyuncu Richard Lewis'ten acı haber! Ölüm nedeni olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü komedyen ve oyuncu Richard Lewis'ten acı haber! Ölüm nedeni olay oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0