Dekorasyonda kadife şıklığı

Kadifenin yumuşak, parlak ve gösterişli tavrı sonbaharda evlerinize girmeye hazırlanıyor.

Modası hiç geçmeyen ve kendine her zaman yer edinebilen kadife kumaş bu sene de salonlarımızda yerini almaya hazırlanıyor. 

Dekorasyonda etkisini hissettirmeye başlayan kadifelere sizde sahip olmak istiyorsanız biraz dikkatli olmanız gerekiyor. Evinizde kullandığınız kadifenin rengine ve nerede kullanacağınıza özen göstermeniz gerekebilir. Doğru dokunuşlarla evinizi oldukça şık bir hale getirebilirsiniz.

Eğer büyük bir değişiklik istemiyorsanız kanepelerinizin yastıklarını yeni kadife kılıflarla değiştirebilirsiniz yada yemek masanızdaki sandalyeleri kadife bir kumaşla kaplayabilirsiniz. Daha göze çarpan bir kadife isterseniz ve evinizin geri kalanı açık renkse perdelerinizi koyu kadife bir kumaştan seçebilirsiniz. Evinizin bir köşesine koyduğunuz unutulan okuma koltuğunu da kadife kumaşla kaplatabilirsiniz. Odanıza ayrı bir hava katabilir.

Bulaşıktaki su lekeleri nasıl çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Bulaşıktaki su lekeleri nasıl çıkar?
Tropikal dekorasyon trendi

İLİŞKİLİ HABER

Tropikal dekorasyon trendi
Düzenli bir mutfak için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Düzenli bir mutfak için öneriler

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0