Elektrikli akıllı düdüklü tencereler sağlıklı mı? Elektrikli düdüklü tencere avantajları

Düdüklü tencerelerde yemek pişirmek sizi korkutuyor ancak mutfakta saatlerinizi harcamak istemiyorsanız sizin için harika tavsiyelerimiz var! Hızlı basınç çıkışı ile kolay kullanım imkanı tanıyan elektrikli akıllı düdüklü tencereler, hem hızlı hem de pratik bir şekilde yemeklerinizi sofralarınıza taşıyor. Peki, elektrikli akıllı düdüklü tencerenin avantajları nelerdir, nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Günümüzün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz mutfaklarımızda, birbirinden leziz ve doyurucu tariflerle sofralarımızı şenlendiriyoruz. Kimi zaman yepyeni tatların misafir olduğu mutfaklarımızda zamandan tasarruf etmek için hem pratik hem de hızlı çözümlerden faydalanmaya özen gösteriyoruz. Doğrama, hamur yoğurma, buharda pişirme, çırpma ve öğütme gibi birçok fonksiyonel özelliklere sahip olan küçük ev aletleri ise tam da bu noktada imdadımıza yetişiyor. Aynı şekilde gelişen teknolojiyle beraber yepyeni bir forma dönüşen akıllı elektrik düdüklü tencereler de saatlerce beklemeden yemek yapma imkanı sunuyor. Gelin, son dönemlerin en merak edilen yeniliklerinden akıllı elektrikli düdüklü tencereler hakkında bilinmesi gerekenleri birlikte adım adım öğrenelim.

Granit tencere alırken nelere dikkat edilmeli? Gerçek granit nasıl anlaşılır?İLİŞKİLİ HABERGranit tencere alırken nelere dikkat edilmeli? Gerçek granit nasıl anlaşılır?

ELEKTRİKLİ AKILLI DÜDÜKLÜ TENCERE NEDİR? ELEKTRİKLİ AKILLI DÜDÜKLÜ TENCERE SAĞLIKLI MI?

Basınçlı pişirme, yavaş pişirme, kavurma ve buharla pişirme gibi çeşitli pişirme yöntemlerini tek bir tencerede buluşturan elektrikli akıllı düdüklü tencere, son dönemlerde hızlı yemek yapmanın anahtarı haline geliyor. Güçlü çalışma performansına sahip olan bu tencere modeli, basınç kontrol mekanizması, aşırı ısınma koruması ve otomatik kapanma özelliği gibi önlemler sayesinde oluşabilecek herhangi bir patlama riskini ortadan kaldırıyor.

Akıllı düdüklü tencere

Akıllı düdüklü tencere

Enerji tasarrufu yapmaya da olanak tanıyan elektrikli akıllı düdüklü tencereler, akıllı sensörleri sayesinde yiyeceklerinizi doğru sıcaklıkta ve sürede pişirmenize yardımcı olur. Bu hızlı pişirme yönteminin yiyeceklerinize zarar vereceğini düşünmeyin. Besin değerlerini koruma konusunda uzman olan akıllı düdüklü tencereler, besinlerin vitamin ve mineral değerlerini koruyarak daha sağlıklı yemekler hazırlamanızı da mümkün kılıyor.

Elektrikli akıllı düdüklü tencere

Elektrikli akıllı düdüklü tencere

Öte yandan diğer düdüklü tencerelere oranla daha az yağ kullanmayı hedefleyen bu tencere modeli, az yağlı ancak leziz yemekler yapmanızı sağlayacak.

Farklı kapasite seçenekleriyle her aileye uygun yemek yapma imkanı sunan akıllı düdüklü tencerelerin çoğunda dokunmatik ekran paneli yer alıyor. Ayrıca Wi-Fi bağlantısı sayesinde uzaktan kontrol de edilebilen bu tencerelerle yemek yapmak tek bir tuşla basit bir hale geliyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Berk 3 hafta önce

ne kadar elektrik yakıyor. (km'de kaç kuruş :) ) , kaç dakikada işlem bitiyor?. Elektrik herhangi bir ışıma , radyasyon v.s. yemeğe bırakıyor mu. ? Bunlar önemli konular

Ebu SAİD 2 ay önce

Böyle bir şey olduğunu öğrenmiş olduk. AirFry ve teflon tencere gibi Tüketime yönelik bir icad. Normal düdüklü tencere bozulana kadar 20 30 sene kullanılıyor. Biz lokantada düdüğünü değiştirmek suretiyle 30 seneden fazla kullanmıştık.

Orhan 2 ay önce

Emekli aylığı artış sisteminin değişmesi gerektiğini düşünüyorum, artış oranı aynı olunca aylığı az olan yine az artıyor, aylığı çok olanın çok artıyor, en az emekli aylığı 20 Bin en çok 50 Bin olmalı, adalet istiyoruz

Toplam 2 beğeni

Mehmet 2 ay önce

Elektrikli tencerelerin sağlıklı olduğuna inanmıyorum.

Toplam 1 beğeni

MUZTAVA 2 ay önce

56 yildir almanyadayim bir kere bile olsun düdüklü tencere patladigini duymadim hatta interenette ara$tirdim almanyada YOK..