Ev alırken dikkat edilmesi gerekenler

Ev alırken bilinmeyen bir çok kural vardır. Bunların bilinmesiyle sonradan doğabilecek problemleri engellemiş olursunuz. "Yasemin.com" ekibi olarak sizlere ev alırken dikkat etmeniz ile alakalı bilgiler sunuyoruz.

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat etmesi gereken bazı koşullar vardır. Koşullar dahilinde ev ile alakalı tüm bilgilerden haberdar olacağız pratik yolları "Yasemin.com" ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

İşte, ev alırken dikkat etmeniz gerekenler...

- Evinizde ölü alanların çok fazla olmamasına dikkat ediniz. Eğer eşyalarınız çok fazla izle ölü mekanlar sizlere sadece yer fazlalığı olabilir.

- Evinizin odalarının dikdörtgen şeklinde olmasına özen gösteriniz. Eşyalarınızı simetrik bir şekilde yerleştirmeniz oldukça kolay olacaktır.

- Evinizdeki boyanın yarı mat sentetik boya olmasına özen gösteriniz. Duvarı silebilme özelliğine sahip olması yanı sıra temizlikte işinizi oldukça kolaylaştırabilir.

- Deniz olan bir şehirde yaşıyor, bahçe katı veya çatı katında bir ev arıyorsanız, rutubet yalıtımının olup olmadığına dikkat ediniz.

Uyarı: Rutubet yüzünden, eklem hastalığı çekebilir halsiz düşebilirsiniz. Rutubet her türlü eşyayı çürütüp yapısını bozduğu gibi rutubeti solumanızdan dolayı akciğer hastalığına yakalanabilirsiniz.

- Balkonu geniş ve uzun olan evleri tercih ediniz. Belli bir süreden sonra üzerini tamamen kapatıp evden bir oda gibi kullanabilirsiniz. Hem evinizi genişletmiş hem de evinizde şık bir dekorasyon oluşturmuş olabilirsiniz.

- Evinizin yeterli güneş ışığı almasına özen gösteriniz. Batı cephesine bakan evler genelde karanlık görünümünde olduğundan evin görselliğini de karartır. Bu nedenle dilediğiniz dekorasyonları uygulamakta zorluk çekebilirsiniz.

- Odalarda aydınlığa bakan bir bölüm olmamasına dikkat ediniz. Hem görsellik açısından hem de kullanım açısından oldukça fazla sorunlar yaşayabilirsiniz.

- Eğer tasarımı ve aksesuar kullanımını çok seviyorsanız evinizin dekorunda oynamalar yapabilir çeşitli süslemeler ile ölü alanı canlandırabilirsiniz. Evdeki ölü alanların nasıl değerlendirileceğine dair pratik bilgilere sitemizden ulaşmak için tıklayınız.

2018-19 Dağ evi dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Dağ evi dekorasyonları
2018-19 Kullanışlı mutfak dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Kullanışlı mutfak dekorasyonları
2019 Elegant mobilya takımları

İLİŞKİLİ HABER

2019 Elegant mobilya takımları
  Ahşap kapı menteşesi nasıl takılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ahşap kapı menteşesi nasıl takılır?
Sel baskınına karşı uygulanacak pratik çözümler

İLİŞKİLİ HABER

Sel baskınına karşı uygulanacak pratik çözümler

BİR YORUM YAPIN 0