Evinize yenilik katacak dekorasyonlar

Evinizin görünümü için yeniliklere açık, ve her yeni mevsime özel dokunuşlar eşliğinde sizler de yenileyici ve çarpıcı bir kaç değişikliği uygulayabilirsiniz. Ev dekorasyonları için sizlere ufak dekorasyon bilgileri sunuyoruz.

Evinizde temel eşyaların yerleriyle oynayarak gözünüzü faklılığa alıştırabilirsiniz ve kendinizi farklı bir ortama adapte etmeye çalışabilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için ferah ortamları sağlamak oldukça basit olabilir. Kaliteli eşyaları seçmeniz her daim kullanılabilirlik süresini artırdığı gibi kullanışlı olmasıyla da dekorasyon alanında önemli bir rol oynar. Evinizi dekorunu nasıl değiştirebilirsiniz? Yenilik katmak için nasıl bir yol izlenmelidir? Eski, yeni trend olan eşyaları karıştırarak evinize bir başkalık kazandırmak için ele alacağınız önerileri sizler ile paylaşıyoruz.

Evinizi yenileyecek dekorasyonlar:

- Banyonuza değişikli puflar koyabilirsiniz. Çeşitli bitkilerle süsleyebilirsiniz. Kaliteli bir görünüm sağlamak için güzel kokular içerisinde olmasını da sağlamanın etkisi büyük olacaktır. Çeşitli kokular kullanabilir rengarenk farklı ebatlarda sabunlar kullanabilirsiniz.

- Salonunuzda zebra perde kullanmaya özen gösteriniz. Hem bakımı hem de temizliği oldukça kolaydır. Perde zebra evinize şık bir görünüm kazandırabilir.

- Mobilyalarınızın yerini belirli aralıklarla değiştiriniz. Gözünüzü sıradanlığa alıştıran mobilyalar yerine sakinleştirici renkler seçiniz. Beyaz renk her zaman için ideal bir tercih olabilir.

- Kullanılmayan kavanozları üzerine tasarım uygulayarak saksı olarak evinizin köşesinde veya sehpaların üzerine koyarak dekore edebilirsiniz.

- Evinizde ayrıntılara önem vererek dekorasyonunuz için gerekli olan tasarımları seçerseniz, eviniz her defasında daha çarpıcı bir hal alacaktır. Örneğin; salondaki hangi renk daha baskın geliyorsa onunla aynı renk tonlarda gösterişli bir aksesuar kullanabilirsiniz.

Çocuk odaları için 2019 yılına özel fikirler

İLİŞKİLİ HABER

Çocuk odaları için 2019 yılına özel fikirler
Ev dekorasyonunda zebra modası

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda zebra modası
Mistik ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Mistik ev dekorasyonu
Günlük stresinizi azaltacak ev dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

Günlük stresinizi azaltacak ev dekorasyonları
Ruhunuzu dinlendirecek dekorasyonlar

İLİŞKİLİ HABER

Ruhunuzu dinlendirecek dekorasyonlar

BİR YORUM YAPIN 0