2019 Ocak ayında kullanılacak ev aksesuarları

Yılın ilk ayı olan, kış mevsimini en yoğun ve sert yaşadığımız bir aydır. Bu aya özel yapılan bazı değişimler ile ev dekorasyonunuz tamamen yenilenmiş gibi gözükebilir. Hazırladığımız bu yazıda 2019 Ocak ayında kullanılacak ev aksesuarları derledik.

Ocak ayını diğer aylardan özel kılan yeni bir yılın başlangıcının yanı sıra kış mevsimini en güzel simgeleyen ay olmasıdır. Bu ay için kullanılan bazı dekorasyon parçaları mevcuttur. Bunun için evinizin içerisinde yapılması gereken bir kaç ufak dokunuş vardır. Ocak ayında ev dekorasyonunda yapılan aksesuar değişikliği nelerdir? Hangi dekorasyonlar Ocak ayı ile uyum içerisinde olmaktadır? Haberin içeriği için sayfamızı takip ediniz.

2019 dekorasyon önerileri

2019 dekorasyon önerileri

OCAK AYINDA KULLANILAN EV AKSESUARLARI

2019 ev dekorasyonu

2019 ev dekorasyonu

- Salona kar beyazı bir görünüm verecek beyaz koltuk örtüleri kullanabilirsiniz. Osmanlılar zamanında vazgeçilmeyen tarihi önem taşıyan şamdanlar, salon, oturma odası, mutfak gibi alanlarda orta sehpa veya benzeri eşyalar üzerine şamdanlar koyarak görselliği ön plana çıkarabilirsiniz.

- Bebek odasına tasarlanacak en güzel aksesuar kar tanesi avizesi olabilir. Oldukça görkemli duran kar tanesi avizesi ile bebeğinizin kar taneli pikesi ortama uyum sağlayabilir. Minik üzerinde kar taneleri olan bir abajur de ayrıca kullanabilirsiniz.

Ev dekorasyon önerileri

Ev dekorasyon önerileri

- Kürk battaniyeler ve orta sehpa görevini gören kütükler ile Ocak ayına özel aksesuarları evinize taşımış olabilirsiniz. Kar beyazı parlak koltuklar ve kar topu lambader ile ortama uyum sağlamış olacaksınız.

- Oturma odasında kullanabileceğiniz en güzel aksesuar kar tanesi duvar kağıtları olacaktır. Misafirlerinize ve sevdiklerinize Ocak ayına özel bir ev dekorasyon şölenine dahil edeceğiniz bir ortam sağlamış olabilirsiniz.

2019 ev dekorasyonunda metal modası

İLİŞKİLİ HABER

2019 ev dekorasyonunda metal modası
Türk kadınlarına uygun salon tasarımı

İLİŞKİLİ HABER

Türk kadınlarına uygun salon tasarımı

BİR YORUM YAPIN 0