Sandalye dizaynında öne çıkan dekorasyon önerileri

Yemek masalarında kullanmış olduğunuz tasarımlar, salonlarınızda farklılık katabilir. Ancak bunu sadece yemek masalarınızla değil sandalyelerinizle de yapabilmeniz mümkün. Sizler için sandalyeleriniz üzerinde uygulayabileceğiniz dekorasyon önerilerini derledik. Sandalye dekorasyonuyla ilgili dikkat çeken dekorasyon önerilerinin detayları haberimizde.

Yemek masalarıyla ilgili dekorasyon önerilerini daha önce hazırlamış olduğumuz içerik içerisinden, sizlerle yasemin.com üzerinden buluşturmuştuk. Yemeklerinizi ve sunumlarınızı daha özel kılmanızı sağlayacak olan bu dekorasyon fikirleri, eminiz ki sizler için de oldukça yararlı ve faydalı olmuştur. Bu içeriğimizdeyse yemek masalarımızın önemli bir parçası olan, masalarımız ve sofra sunumlarımızla bir takım oluşturan sandalye dekorasyonları üzerine yöneliyoruz. Üzerlerine tasarlanacak örtüler, farklı desen ve tasarımlar ile klasikleşmiş olan sandalye algılarını değiştirmeniz mümkün. Ya da herhangi bir desen ya da tasarım eklemeden, sade ve düz bir şekilde amaçladığınız dekorasyonu sunabilirsiniz de. İşte sizler için hazırladığımız sandalye dekorasyonunda öne çıkan dekorasyon fikirleri:

Yemek masası dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler için tıklayın...

SANDALYE DEKORASYONUNDA ÖNE ÇIKAN TASARIMLAR

Sandalye dekorasyonu

Sandalye dekorasyonu

Desen deyince akla direkt çiçek gibi doğayı yansıtan figürler, çizimler gelebilir ancak tıpkı görselde olduğu gibi tablolarınızda yer alacak çizimleri, sandalye kumaşlarınızda da görebilirsiniz. Düz kumaş üzerine yapılan birbirinden farklı tasarımlar, yemek masalarınıza da ayrı bir şıklık katacaktır.

Sandalye tasarımı

Sandalye tasarımı

Ben çiçekten ve beyazdan vazgeçmem diyenlerdenseniz, görseldeki kumaşlara benzer modelleri tercih edebilirsiniz. Beyaz kumaşı daha çok öne çıkarabilmek için kahve ve siyah renkli masaları tercih edin. Masa üzerinde de çiçek dekorasyonunu mutlaka kullanın.

Sandalye dekorasyon önerileri

Sandalye dekorasyon önerileri

Bir önceki modeller gibi bir tasarım kullanmak istemiyorsanız, kadife kumaş tercih edebilirsiniz. Siyah, kırmızı ve bu tonlara yakın bir renk, salonunuza asillik katacaktır. Ekstra bir bilgi olarak kadife kumaşın rahatlık ve konfor sağladığını da söyleyelim.

BİR YORUM YAPIN 0