Limon tuzu ile nane zayıflatıyor mu?

Nane ve limon tuzu ile kısa zamanda zayıflayabileceğinizi ve verdiğiniz kiloları geri almayacağınızı biliyor muydunuz? İşte limon tuzu ve nane ile kilo vermenin sırrı...

Geçmiş dönemlerde sıklıkla uygulanan limon tuzu ile nane kürü son zamanlarda rağbet gören diyetlerden biridir. Midesinde problem olanların denememesi gereken bu diyette nane ile limon tuzu birlikte tüketildiğinde iştah keserek metabolizmayı hızlandırır ve yağları yakar.

NANE VE LİMON TUZU İLE NASIL KİLO VERİLİR?

Kilo vermek isteyen kadınların uygulayabilecekleri bu diyette nane ve limon tuzu eşit oranda karıştırılmalıdır. Taze nane tüketmektense kuru nanenin kullanılması daha verimli olacağından nanenin kuru olması önemlidir.

LİMON TUZU VE NANE KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Mutfak robotundan limon tuzunu geçirip nane ile karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı yemek yemeden 20 dakika önce 1 çay kaşığı miktarında tüketin. Ardından 500 ml. kadar su için. 1 haftanın sonunda 2-6 kilo zayıflayacağınızı göreceksiniz.

NANE VE LİMON TUZU İLE ZAYIFLAYANLARIN YORUMU:

Bu kürü uygulayan kişilerin ortak görüş kısa zamanda etki göstermesidir. Ayrıca zayıfladıktan sonra verilen kilolar eskisi gibi geri dönmeyip dengeli bir kilo kontrolüne katkı sağlandığı bilinmektedir.

NOT: Doktor onayı almadan bu kürü denemeyiniz.

BİR YORUM YAPIN 0