Streç film sararak nasıl zayıflanır? Evde kolay göbek eritme

Zayıflamak amacıyla çeşitli yollar denemenize rağmen hala kilo veremiyorsanız, sizde oyuncu Cansu Tosun gibi birde bu yöntemi deneyin! Tek başına hiçbir şeyin yeterli olmadığı gibi streçle göbek eritme yönteminde de düzenli egzersizden vazgeçmemelisiniz. Bölgesel zayıflamaya yardımcı çok ilginç yöntem: Streç film ile nasıl zayıflanır, Streç film yağ yakar mı? Streç film ile zayıflama yöntemi

Oyuncu  Erkan Kolçak Köstendil ile iki sene önce 14 Temmuz'da dünyaevine giren Cansu Tosun, çocuk doğduktan sonraki zayıflama formülü ile takipçilerini şaşırttı. Fazla doğum kilolarından kurtulmak için göbek bölgesine streç sardığını söyleyerek bunun inanılmaz derecede işe yaradığını vurguladı.. Bu teknikle  gerçekten yıllardır kilo verdiğini söyleyen Tosun, sosyal medya hesabından kendi fotoğrafını yayınlayıp altına da “Yıllardır zayıflamak istediğim de o bölgelerime folyo sarıyorum. İnanılmaz hızlandırıyor süreci” notunu yazdı.

STREÇ SARMAK ZAYIFLATIYOR MU?

Genel bir kilo verme değilde sadece rahatsız olunan bölgedeki yağlanmadan olabildiğince erken ve kolay kurtulmak için dikkat etmemiz gereken bazı hususlar vardır. Bu hususların en başında gelen sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz aktiviteleriyle sağlıklı bir yaşam biçimi oluşturulabilir. Bu iki faktörün dışında belkide ilk defa duyacağınız enteresan yağ yakma yöntemi ile karşınızdayız. Mutfaklarda sıklıkla kullanılan streç film ile yağları eritmek mümkün. Günümüzde zayıflamak için tercih edilen en ilginç yöntemlerden birisi olan streç film ile sizde hedeflediğiniz kiloya kadar incelebilirsiniz. Rutin hayatınızda devam edeceğiniz sağlıklı beslenme ve egzersiz önerilerine devam ettiğiniz takdirde fayda göreceğiniz bu yöntemi sizde çok seveceksiniz. Bunun için yapacağınız şey çok basit! Evinizde bulunan streç filmin bir kısmını yağ yakımını sağlamak yani zayıflatmak istediğiniz bölgeye sarıp terleme sağlayarak yağ eritmeye neden olabilirsiniz. Bu yöntem özellikle de spor yapanlarda daha çok yarıyor. Peki streç film yöntemi evde nasıl uygulanır? İşte zayıflamak için streç film kullanımı...

GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN ZENCEFİLLİ STREÇ FİLM YÖNTEMİ İÇİN TIKLAYIN

STREÇ FİLM İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ NEDİR? YAĞ YAKMAK İÇİN...

Streç film ile göbek eritme

Streç film ile göbek eritme

Göbek çevresindeki yağlardan kurtulmak için streç film sarma yöntemi denenmek istenebilir. Ancak tek başına yapıldığı zaman etki göstermeyen yanında mutlaka kaliteli beslenme ve düzenli egzersizinde olması gerektiği unutulmamalıdır. Vücudu sardığı takdirde büyük oranda bir terleme sağlayacağı için günlük en az 2,5-3 litre su içmek gerekir. Günlük 10 dakika boyunca etkili bir inceltici yağ karışımı ile yapılabilecek masajdan sonra streç filmi sarıp yürüyüş yapılabilir.

İşte çok merak edilen streç filmle zayıflama tekniği...

GÖBEK ERİTMEK İÇİN STREÇ FİLM KULLANIMI:

Malzemeler:

- E vitamini yağı
- Kakao yağı
- Streç film
- Çekilmiş kahve ya da deniz tuzu

Yapılışı:

Göbek bölgesini inceltmek ya da bölgesel zayıflama için uygulayabileceğiniz bu yönteme önce bölgeye E vitamini ile masaj yaparak başlayın. Ardından aynı bölgeyi çok sıkı olmayacak gibi streç film ile sarın.

1-2 saat böyle durduktan sonra streç filmi çıkartın ve bölgeye tuz ya da kahve ile peeling  uygulayarak masaj yapın. Masaj sonrası bölgeyi temizleyip nemlendirici sürün. 

NOT: Bol miktarda su tüketmeyi ihmal etmeyiniz.

SELÜLİT YAĞLARINI YAKMAK İÇİN STREÇ FİLM KULLANIMI:

Malzemeler:

3-4 damla Biberiye yağı
10 damla Kekik yağı
1 çay kaşığı Susam yağı 
1 çay kaşığı Portakal yağı

Yapılışı:

Yukarıdaki malzemeleri cezvede kaynatıp ısıttıktan sonra banyoda bu karışımı selülitli yerlere fazla yüklenmeden kese yapın. Sonra da streç film ile sarıp, 15-20 dakika bekletin. 2 dakikada bir selülit yerine baskı yapın ve streç filmi çıkartarak duş alın.

ZAYIFLAMAK İÇİN STREÇ FİLM SARMAK ZARARLI MIDIR?

Aşırı miktarda bir terleme görüleceği için uygulandığı takdirde muhakkak su tüketilmesi gereken streç film ile zayıflamada ter vücudun soğutma sistemidir. Havasız kalacak olan vücutta yağlı bölge kapatıldığında o yer hava almayacağı için cilt gözenekleri kapanır. İlerleyen günlerde deride hassasiyet, cilt hastalıkları görülebileceği için uzmanlar tarafından pek önerilmeyen bir yöntemdir.

ELMA SİRKESİ VE STREÇ FİLM İLE YAĞ YAKMA YÖNTEMİ

Kan dolaşımını uyarıcı etkisi sayesinde yağları çatır çatır yakmak için kullanabileceğiniz elma sirkesini streçle kullanacağınız zaman olumlu bir etki görebilirsiniz. Streç film ile zayıflamak amacıyla biraz elma sirkesini karın ve göbek çevresinde ovun.10-15 dakika bekledikten sonra streç filmle göbeği sarın. 2 saatten az bir süre bekledikten sonra streç filmi çıkarın. Güzel bir duş sonrası nemlendirin.

Biber dolmasının faydaları nelerdir? Zeytinyağlı biber dolması ne işe yarar?

İLİŞKİLİ HABER

Biber dolmasının faydaları nelerdir? Zeytinyağlı biber dolması ne işe yarar?

BİR YORUM YAPIN 16

Xedice 1 yıl önce

Merhaba, elma sirkesini vucudun her hangi bir yerine uygulaya bilir miyiz yoksa sadece karın bölgesine mi uygulamalıyız ?

Darth Vader 3 yıl önce

Aşırı zayıflayıp vucudunuz erkeğe benzıyor. Kadın dedığın kıvrımlı hatlara sahıp olmalı. Ötekı turlu erkekten farkı yok.

Toplam 3 beğeni

Türkiye 4 yıl önce

Çoğu insanın kilo veremesinin en büyük sebep ödem , triod hormonları harekete geçmediği için kilo kolay verilmiyor.Bunun için bol sulu besinlerle beslenmeli salatalık , karpuz gibi öğün aralarında mutlaka kalorisiz atıştırmalık yenmeli meyve , 1 bardak ayran kase yoğurt gibi bağırsaklar sürekli aktif olmalı ve en sık yapılan hata sadece diyet değil spor da yapılmalı işte adam ne yerse kilo almıyor diyoruz ya trioid hormonları harekete geçtiği için sporla artık bu oluyor.Kilo verdikten sonra sporu bırakma haftada en az 2 gün spora ayır vücudun dinç kalsın.

Toplam 5 beğeni

hemmet 4 yıl önce

Bunlar iyice sapıtmışlar.

Toplam 5 beğeni

ayhan 4 yıl önce

formul: 1- fazla yemeği azalttım günde iki ogune düşürdüm 2- protein ağırlıklı beslendim karbonhidratı kıstım 3- kısa mesafeleri yuruyerk gidip geldim 4- asansör yerine merdiven tercih ettim 5- günlük su tüketimini dengeli bir sekilde arttırdım Sonuç: 110 kilodan 79 kiloya düştüm hem de sadece üç ayda. Tedavi gördüğüm doktor bile hayret etti ayni formülü ona da verdim..

Toplam 24 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun