Evde hızlı ve kalıcı kilo nasıl verilir? En hızlı zayıflatan doğal yöntemler

Sağlıklı ve kalıcı yöntemlerle evde kendi kendinize zayıflayabileceğiniz doğal formülleri sizlere derledik. Kalıcı kilo nasıl verilir? Doğru ve sağlıklı yöntemlerle nasıl zayıflanır? Hızlı ve kalıcı zayıflamanın püf noktaları neler? En hızlı zayıflatan doğal incelmenin etkili yolları...

Diyet yapmaya çalışan pek çok kadının istediği sonuca ulaştıktan kısa süre sonra verdiği kiloları yeniden geri alması oldukça sinir bozucu bir durumdur. Genel olarak baktığımızda diyette yapılan en büyük hatalardan birisi de verilen kiloların dikkat edilmediği takdirde çok kolay bir şekilde vücuda alınabileceğidir. Yanlış beslenme düzeni, sağlıksız abur cuburlar ve hareketsiz yaşam düzeni hızla kilo almaya yol açmaktadır. Diyet yaptıktan sonra kalıcı bir şekilde kilonuzu sabitlemek istiyorsanız, sağlıklı beslenmeye ve düzenli egzersiz hareketlerine devam etmelisiniz. Kısa zamanda kilo vermeyi vaat eden şok diyet listeleri yerine sağlıklı ve doğal yöntemlerle kendinize hazırlayabileceğiniz sağlıklı  program çizelgesi ile yaşamınızı devam ettirebilirsiniz. Hızlı ve kalıcı zayıflatan bazı püf noktaları uygulayarak tıpkı hayallerinizdeki gibi kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz.

EVDE HIZLI VE KALICI KİLO VERME YÖNTEMLERİ NELER?

Hızlı ve kalıcı kilo verme

Hızlı ve kalıcı kilo verme

Toplum içerisine baktığımızda kimi insanların kilo verme çabalarını görürken kimilerinin de acilen kilo almak istediklerini görürüz. İnce ve fit bir görünümün sırrı vücudun orantılı bir şekilde ilerlemesi ile sağlanırken fazlalık kilolarınızdan hızlı ve kalıcı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız sağlıklı kilo vermenin püf noktalarını bilmeniz gerekir. Sağlıklı ve doğal yollarla zayıflamak için izleyebileceğiniz adımlar...

İLK AŞAMA: DİYET LİSTESİ HAZIRLAMA

Her insanın vücut tipi birbiriyle aynı olmadığı için uygulanacak olan diyet listelerinin de kişiye özel olması gerekir. Kimilerinde kısa zamanda etki gösteren diyet listeleri bir başkasında işe yaramayabilir hatta kuru kuru aç kalmaya bile sebep olabilir. Eğer diyetisyen herkese verdiği diyet listesini size de verdiyse uygulamayın ve metabolizma hızınızın ölçülmesi dahilinde sadece size önerilen beslenme şekline uyun.

2. AŞAMA: SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIĞINA DEVAM EDİN

Sağlıklı ve düzenli yöntemlerle uygulanacak olan diyet listelerinin dışında her gün aksatmadan egzersiz uygulamak diyette etkili sonucu almak için verimli olacaktır. Fazla yemek yeme riskine karşılık sofrada çok oturmamakta fayda var.

3. AŞAMA: İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE İLERLEYİN

Zayıflamak niyetindeyseniz, bir an önce kilo vermeye çalışmakta fayda vardır. Siz diğer günlere sarkıttıkça vücudunuzda olan yağlar birikecek ve kilo vermeniz zorlaşacaktır.

KALICI KİLO VERMEK İÇİN NE YAPILMALI? SABİT KİLODA KALMAK İÇİN...

- Vücutta gerçekleşen tüm metabolik olaylarda su gereklidir. Bu nedenle metabolizmanızın ve kalori yakımının hızlanması için her gün en az 8 bardak su içmelisiniz.

- Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda ya da dışarı çıktığınızda tükettiğiniz atıştırmalıklara dikkat etmelisiniz. İçerisinde bol miktarda karbonhidrat ve yağ bulunan besinler yerine tam tahıllı, doyurucu ve kalorisi daha düşük atıştırmalıklar tüketebilirsiniz.

- Gün içerisinde daha çok hareket etmelisiniz. Örneğin kısa mesafelere arabayla gitmek yerine yürüyebilir ve evde yaptığınız kolay egzersizlerle daha fazla kalori yakabilirsiniz.

- Lifli besinler kan şekerinizi dengeler, uzun süre tok hissetmenizi sağlar ve metabolizmanızı hızlandırır. Özellikle lifli sebze ve meyveler sayesinde kalıcı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

- Yemekten önce gelen bir şeyler yeme isteği ve ani tatlı krizlerine en etkili çözüm kalorisiz bitki çaylarından yararlanmaktır. İştahı kapatan yeşil çay, beyaz çay ve mate çayı metabolizmayı da hızlandırır.

ZAYIFLATAN YEŞİL DETOKS KARIŞIMI! KİLO VERMEYE YARDIMCI KÜR TARİFİ

kalıcı kilo nasıl verilir?

kalıcı kilo nasıl verilir?

Fazla kilolarınızdan uzun süren diyetler ve egzersiz programlarıyla uğraşmadan kurtulmak istiyorsanız, kısa sürede etkili sonuçlar veren kürlerden yardım alabilirsiniz. Çünkü özellikle yeşil sebzelerden oluşan kürler, metabolizmayı hızlandırarak vücudun daha fazla kalori yakmasını sağlar.

Bu durum da, fazla kilolarınızdan kolayca kurtulmanıza ve fit bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Sizler için kısa sürede zayıflatan kür tarifini araştırdık.

Malzemeler:

-250 gram brokoli,

-7 yaprak roka,

-1 diş sarımsak,

-1 adet limon

Hazırlanışı:

Sarımsakları havanda döverek brokoliyle birlikte mutfak robotuna koyun. Üzerine roka, rendelenmiş limon kabuğu ve limonun suyunu ekleyerek robottan geçirin. Daha sonra 30 dakika bekleterek tüketin.

1 HAFTADA 5 KİLO ZAYIFLATAN ELMA DİYETİ LİSTESİ

yeşil elma diyeti nasıl yapılır?

yeşil elma diyeti nasıl yapılır?

Günde bir adet elma tüketmek; karın içindeki ve hayati organları çevreleyen yağları azaltmaya yardımcı oluyor. Elma içerisinde bulunan enzimler ve mineraller sayesinde metabolizmayı hızlandırarak daha fazla kalori yakılmasını sağlıyor. Sizler için bir haftada fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacak elma diyetini hazırladık.

PAZARTESİ

Kahvaltı:

- 1 su bardağı yağsız süt, 1 dilim az yağlı peynir, 1 dilim kepekli ekmek

Öğle:  

- 3 adet yeşil elma. Soğan ve maydanoz salatası., 1 adet haşlanmış (bulabilirseniz köy yumurtası) yumurta.

Akşam:

- Haşlanmış pirinç

SALI

Kahvaltı:

- 2-3 yeşil elma, 1 avuç ceviz içi

Öğle:

- Elma, 2 tatlı kaşığı kadar bal, bir avuç ceviz içi, az yağlı peynir

Akşam:

- 3 orta boy yeşil elma

ÇARŞAMBA

Sağlıklı kilo verme

Sağlıklı kilo verme

Kahvaltı:

- 3 tane büyük, rendelenmiş havuç ve bir yeşil elma

Öğle:

- Pilav ve yeşil elma

Akşam:

- Domates ve fesleğenden oluşan salata, sebze yemeği, 1 adet elma, 2 dilim hafif yağlı peynir

PERŞEMBE

Kahvaltı:

- 1 bardak tuzsuz pişmiş pirinç, 3 adet elma

Öğle:

- 1 adet yumurtadan yapılmış omlet, elma, rendelenmiş havuç, 1 kavun, 1 kase düşük yağlı yoğurt, 1 küçük parça kavun

Akşam:

- 150 gram ıspanak, 1 fırınlanmış patates veya patates püresi.

CUMA

Kahvaltı:

- 1 su bardağı yağsız süt, 1 dilim az yağlı peynir ile kepek ekmek 1 dilim

Öğle: 

- 1 yumurta, 1 tabak yulaf ezmesi, haşlanmış pancar

Akşam:

- 1 patlıcan güveç, 3 yemek kaşığı beyaz pirinç, elma jölesi

CUMARTESİ

Kahvaltı: 

- 1 çay bardağı süt, 1 dilim esmer ekmek, 1 haşlanmış yumurta,1 çeri domates, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 bardak çay

Öğle: 

- 100 gram haşlanmış balık, 1 orta boy patates, 200 gram brokoli

Akşam:

- 100 gram tavuk göğsü, salata

PAZAR

Önceki günlerden herhangi bir diyet menüsünü seçebilirsiniz.

Hamilelikte tansiyon kaç olmalı?  Hamilelikte tansiyon yükselmesi ve düşmesi belirtileri

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte tansiyon kaç olmalı? Hamilelikte tansiyon yükselmesi ve düşmesi belirtileri

BİR YORUM YAPIN 4

Makbule 2 yıl önce

Arkadaşlar Ben 96 kiloydum hiçbir şekilde zayıflayamadım ama bi siteden en doğru şekilde zayıfladım şuan 84 kiloyum 12 kilo verdim sadece 2 ayda

Toplam 3 beğeni

Medine 2 yıl önce

Nasil stenin adi ney

Toplam 0 Beğeni

kiraz 2 yıl önce

arkadaşlar ben de çok kiloluydum formbella diye bir ürün ile karşılaştım ve inanılmaz sonuçlar elde ettim gerçekten sizlere de tavsiye ediyorum.

Toplam 1 beğeni

zehra 2 yıl önce

merhabalar arkadaşlar kaç ay önce çok kiloluydum ve bir türlü kilolarımdan kurtulamıyordum en sonunda bir arkadaşın tavsiyesi ile formbella ile karşılaştım ve çok memnun kaldım gerçekten harika bir ürün sizlere de tavsiye ediyorum.