Maybelline Total Temptation maskara incelemesi

Göz makyajının vazgeçilmez ürünü olan maskaralara bir yenisi daha eklendi. Sizler için Maybelline New York'un Türkiye'ye yeni gelen Total Temptation maskarasını inceledik...

Maybelline New York kozmetik markası, sık sık kaliteli ürün ve ambalajları ile çok konuşuluyor. Bu kez "kirpiklere altın dokunuş" sloganı ile yeni bir maskaraya imza attı. Markanın vaatleri arasında yer alan kirpiklerinizi ağırlaştırmadan hacimli görünmesini sağladığı merak konusu olmuştu.

Sizler için Maybelline Total Temptation maskarasını inceledik...

- Günlük kullanıma uygun olan bu maskara, kirpiklerde adeta "kuş gibi" hafif, yaz ve kış kullanabilirsiniz.

- Fiyatı 37,90 TL olarak satışa sunulan maskaranın piyasadaki diğer ürünlere göre ideal olduğu söylenebilir. Ancak ambalajında bulunan yazıların zamanla silindiği ve kötü görüntü oluşturduğu kullanıcılar tarafından konuşuluyor.

- Tek seferde istediğiniz hacim ve dolgunluk etkisini göstermese de ikinci, üçüncü katı sürdüğünüzde koyu rengi ve kirpikleri tek tek ayırması sayesinde favori maskaranız olabilir. 

- Bugüne kadar kullandığınız ürünlerden tek farkı ise Hindistan cevizi kokulu olmasıdır. 

Yoğun ve tek tek ayrılmış kirpik görünümünü seviyorsanız bu maskaraya şans verebilirsiniz...

Fermuar nasıl dikilir?

İLİŞKİLİ HABER

Fermuar nasıl dikilir?
Sarp Apak'tan bebek müjdesi!

İLİŞKİLİ HABER

Sarp Apak'tan bebek müjdesi!
10 dakikada  makyaj nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

10 dakikada makyaj nasıl yapılır?
Chanel Hydra Beauty ürün incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Chanel Hydra Beauty ürün incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0