Maskara sürmenin püf noktaları

Maskara nasıl sürülür, maskara sürerken nelere dikkat edilmesi gerekir ve maskara sürmenin püf noktaları nelerdir? Tüm bu soruların cevabı sadece Yasemin.com'da!

Gözlerinizi güzelliğini ortaya çıkaran maskarayı doğru bir şekilde uyguladığınızda, kirpiklerinizi olduğundan daha fazla dolgun ve uzun gösterebilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için maskara sürmenin püf noktalarını araştırdık. 

İşte rimel sürmenin püf noktaları:

Rimel sürmeden önce kirpiklerinizi fırçalayın ve sonra hafifçe pudra sürün. Bu yöntem kirpiklerinizin tek tek ayrılmasını sağlayacaktır.

Maskara sürerken topaklanmayı önlemek için, kirpiklerinize zigzag hareketler yapın.

Rimeli tek kat sürdüğünüzde istediğiniz dolgunluğu ve uzunluğunu alamayabilirsiniz. Bu yüzden sürdüğünüz tek kat kurumadan tekrar uygulayın.

Rimel sürerken ilk önce kirpiklerin uç kısmından başlayın. 

Maskarayı sürerken önce üst kirpikleri yukarıdan aşağıya, daha sonra aşağıdan yukarıya doğru yapın. Böylece kirpiklerin tek tek ayılmış ve dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. 

Yağlı cilde fondöten sürmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Yağlı cilde fondöten sürmenin püf noktaları
Evde saç boyası nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde saç boyası nasıl yapılır?
Günde 6 fincan kahve içerseniz ne olur?

İLİŞKİLİ HABER

Günde 6 fincan kahve içerseniz ne olur?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0