Ürederm Hydro Losyon ne işe yarar? Ürederm Hydro Losyon nasıl kullanılır, ne kadar?

Uzman doktorların kuru cilde sahip olanlar için önerdiği, kullananların da memnun olduğu Ürederm Hydro Losyon, kışın soğuk havalarda kuruyan cildinize çok iyi gelecek. Peki Ürederm Hydro Losyon nasıl kullanılır? Ürederm Hydro Losyon ne kadar? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Ürederm Hydro Losyon'un etken maddesi Üre'dir. Cildin su tutma kapasitesini arttırarak nem seviyesini yükselten bu losyon, ölü hücrelerden oluşan derinin son tabakası olan boynuzsu tabakanın yumuşatılması, kronikleşmiş kuru cilt durumlarının eşlik ettiği deri hastalıkları ve balık pulu görünümündeki  kuru cilt hastalığının tedavisinde kullanılır.Hızlıca nemlendirme özelliği olan Ürederm Hydro Losyon, sıvı yapıya sahip olsa da akıştan değil, kremsidir. En kullanılan formülasyonı Urederm hyra% 10 100 mg 200 gr'dır. Dışarıdan sadece deri üzerine masaj yaparak uygulanan bu losyon, eczane dışında herhangi bir yerde satılmıyor.

Advantan M Losyon ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Advantan M Losyon nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERAdvantan M Losyon ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Advantan M Losyon nasıl kullanılır?

Uzman doktorların reçetesi üzerine kullanılması tavsiye edilen Ürederm Hydro Losyon'un bir de Lipo olanı vardır. Arasındaki fark yalnızca Lipo'nun daha yoğun nemlendirme özelliğinin olmasıdır. 

Ürederm Lipo Ne İşe Yarar

Ürederm Lipo Ne İşe Yarar

PEKİ ÜREDERM HYRA VEYA LİPO HANGİ DURUMLARDA KULLANILIR?

Cildin herhangi bir bölgesinde kuruluk, ya da pul pul dökülme,aşınma var ise bu losyonu kullanabilirsiniz. Aynı şekilde kuru ciltli kişilerin mutlaka denemesi gereken bir losyondur. Balık pulu görünümünde deri sorunlarının tedavisinde kullanılabilen Ürederm Hydro Losyon, ayak tabanındaki ayakkabıdan dolayı oluşan deri sertleşmelerinde de kullanılabilir. Vücudunuzun herhangi bölgesinde kuru ve pul pul dökülme varsa kolayca uygulayabilirsiniz. 

Kalmosan Losyon neye iyi gelir? Kalmosan Losyon nasıl kullanılır? Kalmosan losyon fiyatı 2020İLİŞKİLİ HABERKalmosan Losyon neye iyi gelir? Kalmosan Losyon nasıl kullanılır? Kalmosan losyon fiyatı 2020

Ürederm Lipo Nasıl kullanılır

Ürederm Lipo Nasıl kullanılır

ÜREDERM HYRA LOSYON NASIL KULLANILIR?

Mutlaka uzman reçetesi üzerine kullanılması gereken bu losyonun etken maddesi Üre'ye karşı hassasiyetiniz vara yan etkileriyle karşılaşabilirsiniz. Eğer bu losyonu uzman doktorunuz yazdıysa onun tavsiye ettiği şekilde uygulamalısınız. Bunun dışında;

Öncelikle uygulayabileceğiniz bölgenin temiz olmasına özen gösterin. Parmak ucunuza nohut büyüklüğünde alarak bölgeye hafif masaj yaparak yedirin. İlaç deri tarafından emildikten sonra isterseniz bandajla kapatabilirsiniz. Günde 1 ya da 2 defa sürmeniz yeterli olacaktır.

Ürederm losyon

Ürederm losyon

Ovadril losyon ne işe yarar? Ovadril losyonun faydaları neler? Ovadril losyon nasıl uygulanır?İLİŞKİLİ HABEROvadril losyon ne işe yarar? Ovadril losyonun faydaları neler? Ovadril losyon nasıl uygulanır?

ÜREDERM HYRA LOSYON NE KADAR?

Sadece eczanelerde reçete ile alabileceğiniz Ürederm Hydro Losyon, 28.88 ​TL​’den satılmaktadır. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Şerife 1 yıl önce

Ellerimin içi ayaklarımın altında müthiş kötü kaşıntı var hiçbiri fayda etmiyor 3 tane Dr gittim fayda yok ayrıca ayak tırnaklarımın hepsinde mantar oluştu başedemiyorum

Toplam 2 beğeni

Remzi 2 yıl önce

Kolay gelsin vücudumda kaşıntı meydana geldi wilkinsonpomad kullandım kaşıntı geçti ama sonra tekrardan başladı doktor bana bu ürünü yazdı Ürederm Lipo kaşıntıya iyi gelir mi? Geçer mi yani?

Gülşen 2 yıl önce

Açıklama çok faydalı ve yeterli .Çok teşekkür ederim

Toplam 1 beğeni