Mayo bikini nasıl yıkanır? Spor kıyafetleri nasıl yıkanır?

Spor kıyafetlerin bakımı ve kullanımı diğer kıyafetlerden farklıdır ve yapısı gereği oldukça hassas bir kumaşa sahiptir. Yıkama koşullarına uyulmadığı taktirde elastik yapıda olan bu kıyafetlerin esnemesi olası bir durumdur. Mayo ve bikini tarzı kıyafetlerin yıkanması için bazı yıkama kurallarına uyulmalıdır. Peki, mayo ve bikiniler nasıl yıkanır? Spor kıyafetleri nasıl yıkanmalıdır? İşte, yanıtlar...

Spor kıyafetleri için çoğunlukla Polyester kumaşı kullanıldığı için yapısından dolayı oluşan teri kumaşın dış yüzeyine aktararak vücuttan uzak tutar ve kumaşın dış yüzeyine taşınan ter havayla temas ederek kurumaya başlar. Uzun ömürlü bir kullanım için spor kıyafetlerin bakımı nasıl yapılır? Spor kıyafetlerini yıkama koşulları nelerdir? Mayo ve bikini tarzı deniz eşyaları nasıl yıkanmalıdır? Pratik ve doğru yıkama yöntemlerinin olduğu haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz...

SPOR KIYAFETLERİNİN BAKIMI NASIL YAPILIR?

- Spor kıyafetlerinizi yıkama aşamasında asla yumuşatıcı kullanamamaya dikkat ediniz. Yumuşatıcı kıyafetlerin yapısını bozabilir.

- Kuru deterjan yerine sıvı deterjan tercih etmeye özen gösteriniz. Sıvı deterjan kumaşın yapısı koruma özelliği gösterecektir. Kuru deterjan bıraktığı kalıntılar kumaşa zarar verebilir.

- Spor kıyafetlerinin çabuk kuruması için kurutma makinesi gibi aletlere maruz bırakmayınız. Yıkama işlemi bittikten sonra sallandırarak asınız kendiliğinden kurumasına izin veriniz.

- Makineye attığınız farklı yapıdaki ürünlere dikkat ediniz. Spor kıyafetlerini sadece kendi kumaşına yakın hassas kıyafetlerle birlikte yıkamaya özen gösteriniz.

Spor takımları temizliği

Spor takımları temizliği

SPOR AYAKKABISI YIKAMAK İÇİN;

- Spor ayakkabısının bağcıklarını çıkarınız.Onları ayrı olarak elinizde yıkayınız.

- Spor ayakkabınızı bir filenin veya poşetin içine koyabilirsiniz.

- Ilık suda yıkanmasına ve kısa programı seçmeye özen gösteriniz.

Püf noktası: Spor ayakkabılarına makine yerine ılık bir suyun içerisinde fırçalayarak elde yıkama işlemi uygularsanız uzun ömürlü olmasını sağlamış olursunuz.

Mayo ve bikini nasıl yıkanır?

Mayo ve bikini nasıl yıkanır?

BİKİNİ VE MAYO YIKAMA KURALLARI;

Mayo ve bikinileri elinizde yıkamanız daha uzun ömürlü olmalarını sağlayacaktır. Makinede yıkamanız deforme olmalarına neden olabilir. Mayo ve bikinileri yıkarken kimyasal içerikli deterjanlar kullanmaktan kaçınınız. Doğal sabunlarla yıkamaya özen gösteriniz. Deniz veya havuzdan çıkar çıkmaz mayo veya bikinileri bol suyla durulayınız.

Evlerde beslenmemesi gereken bitkiler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Evlerde beslenmemesi gereken bitkiler nelerdir?

BİR YORUM YAPIN 0