Deri koltuk bakımı ve temizliği

Deri koltuk temizliği özenle yapılması gereken bir detaydır. Yapısı gereği hangi malzemelerin deri üzerinde kullanılması gerektiğini bilmek gerekmektedir. Yasemin.com olarak sizlere bu bilgiyi aktaracağız.

Deri koltuklar hem nostaljik hem de resmi bir dekor oluşturmaktadır. Deri koltuklar olan evlerde genelde temizlik çok fazla yapılmadığından koltuklar tozlanmış ve rengi soluk gözükmektedir. Uzun ömürlü bir kullanım için deri koltuklar üzerinde derinlemesine ve düzenli bir bakım yapılması gerekmektedir. Deri koltuk bakımı ve temizliği nasıl olmalıdır? Yanıtı için haberimizin içeriğine göz atınız...

Deri koltuk bakımı

Deri koltuk bakımı

DERİ KOLTUK BAKIMI

- Deri koltukları ıslak mendille temizleyebilirsiniz. Ufak lekeler ve tozlanma gördüğünüzde ideal bir temizlik malzemesi olacaktır.

1 litre suya bir çorba kaşığı kadar bulaşık deterjanını ilave ediniz ve boş sprey kutusunun içerisine koyunuz.

- Sabunlu suyla yıkanmış temiz bir bezle deri koltuklarınızı temizleyebilirsiniz. Kimyasal olan deterjanlar zarar verdiği için sabun kullanmanızı öneririz.

- Bebek pudrası döküp bekletiniz ve nemli bir bezle siliniz. Bebek pudrası deri koltuklarınızın üzerindeki yağ lekelerine de etkili çözüm olacaktır.

- Saç spreyleri deri koltukları temizleme etkili çözüm olabilen bir diğer faktördür. Özellikle mürekkep gibi inatçı lekelere birebir kurtarıcı olarak bilinir.

- Koltuk üzerine beyaz diş macunu sürüp bekletiniz ve sabunla yıkanmış bir bezle macun gidene kadar temizleyiniz.

Enfes portakallı hira tatlısı tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Enfes portakallı hira tatlısı tarifi
Mum çiçeğinin bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Mum çiçeğinin bakımı nasıl yapılır?
Stüdyo daire dekorasyon fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Stüdyo daire dekorasyon fikirleri

BİR YORUM YAPIN 0