5 adımda yaz düğünleri konsepti

En anlamlı ve özel gün olan düğünün kusursuz olması için bazı durumların önceden planlanması gerekir. Özellikle yaz düğünlerini planlamak biraz fazla iş gerektirir. Sizler için bu özel günü kusursuz geçmenizi sağlayacak bazı adımları araştırdık. İşte 5 adımda kusursuz yaz düğünü...

Düğününüzü diğer düğünlerden farklı ve özel kılmak istiyorsanız şimdiye kadar kimsenin cesaret edipte yapamadıklarını yapın. Ancak bu konuda plan yapmanız sizin yararınıza olacaktır. 

İşte beş adımda yaz düğünü konsepti;

- Öncellikle düğünün saatine önem gösteriniz. Günün sıcak saatlerini unutun ve kendinizi saat 17.00'dan sonrasına hazırlayınız. Böylece davetlileriniz de siz de sıcak havadan rahatsız olmadan bir düğün geçirmiş olacaksınız. 

- Mekan önemli bir diğer adımdır. Yaz aylarında kapalı mekanlardan uzak durunuz. Kır düğünü, havuz başı ya da deniz kenarını tercih etmeniz düğününüze ve davetlilerinize verdiğiniz önemi yansıtacaktır. Ve renkler, renkler hem sizin ruhunuzu yansıtacak hem de başkaların aklında o renkler sizin renginiz olarak kalacaktır. Bunun için beyazın sonsuzluğundan, fildişinin farklılığından ve su yeşilinin huzurundan faydalanabilirsiniz. Bu farkınızı masalarınıza ve davetiyenize yansıtın. 

- Kuaför ve hazırlıklarınızı düğün mekanınıza en yakın yerde yapınız. Hem hazırlığınızı rahat bir şekilde yapmış hem de düğün alanına yorulmadan gitmiş olursunuz. Makyajınızı da açık kahve rengi tonlarda yapınız mekanla bütünlüğünüzü sağlar. Düğün sırasında doğal ve zarif görünmek için olabildiğince az makyaj yapmanız daha hoş duracaktır. Çünkü sıcaklığın etkisi ile terleyeceksiniz ve bu modunuzun düşmesine neden olacaktır.

- Düğününüzü eşsiz kılacak bir diğer adım ise; yiyecek ve içecek seçiminizdir. Düğün yemeğinizde sıcaklık oranı yüksek olduğundan gazlı ve asitli içecekler yerine çok meyve suyu ve asitsiz içecekler bulundurmanız hem sizin hem de davetlilerinizin sağlığı için faydalı olacaktır.

- Müzik bir diğer önemli detaydır. Sizi ve aşkınızı anlatan müzikle salona giriş yapınız. Bulunduğunuz ortamın loş ışıklar bulunsun. Dans boyunca hafif kırmızı bir ışık sizin ve eşinizin üstünde olsun. Müziğin bitimine yakın havai fişeklerle eşsiz bir düğüne imza atmış olursunuz.

Siz ne tür bir kadınsınız?

İLİŞKİLİ HABER

Siz ne tür bir kadınsınız?
En iyi Türk komedi filmleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi Türk komedi filmleri

BİR YORUM YAPIN 0