Annesi ağzında sineklerle buldu!

İki yaşındaki oğluyla beraber yaşayan genç anne, evini sinek bastığı için zor günler geçiriyor. Durumun gittikçe kötüye gittiğini belirten anne, ne yapacağını bilemez bir durumda..

Metro'da yayınlanan haberlere göre, Jamieleigh Dale'in 2 yaşındaki oğluyla 10 aydır böcek dolu bir evde yaşıyor. Hatta öyle zamanlar oluyor ki, Stephen ismindeki çocuk boğazındaki sineklerden dolayı boğularak uyanmak zorunda kalıyor.

Astım rahatsızlığı olduğundan dolayı oğluna müdahale edemeyen anne, üç hafta boyunca çocuğunun ishal olduğunu dile getiriyor.

Genç annenin anlattıklarına göre, ev yarım saatliğine bile boş kalsa her yerde sinek pisliği oluyor.

Aynı binada yaşayan Tanya McNeil isimli kadın da bu tarz durumlarla karşılaştığını söyledi. Camları ve kapıları sinek korkusundan açamadığını da sözlerine ilave etti.

 

BİR YORUM YAPIN 4

ufuk 6 yıl önce

elhamdulillah keçiorende yasiyorum cok mutluyum az bi sinek olsa belediyemiz ilaç sıkıyor. bu ilaçtan o yeri soyleyin belediyemiz gönderir

Fatih kilic 6 yıl önce

Pislige gelir sinekler Evini bi temizlesin nasil azaliyor Hangi devirde yasiyoruz sinek ilaci diye bisey var sık odalara bak sinek kaliyormu

Ahmet 6 yıl önce

Neresi bura yardım edelim

Toplam 1 beğeni

cok üzüldüm 6 yıl önce

cama sineklik taktirsin.evde cocugun besigi varsa besigin uzerine tul atsin.eve rezene koysun.sinek ilaci kullansin.eger yoksa baska odani isigini acsin ve sinekleri kovasin sonra kapiyi kapatsin.kapiyi acip evi havalandirmasin.kapi acildiginda kapida tul bile olsa ev sinek dolar.ben cok uzuldum bu cocuga.sinekten mikrop kapmis belli ki o yuzden ishal oluyor.bu cocuk boyle giderse ölür.nefes borusuna sinek yapisirsa cok zor cikartirlar.

Toplam 6 beğeni