Dekorasyonda aynalar nasıl kullanılır?

Geçmiş yıllardan bugüne kadar evlerin vazgeçilmezi ayna, dekorasyonda nasıl kullanılır? sizler için araştırdık...

Kimi zaman yatak odasında kimi zaman da yemek masasının olduğu duvara yerleştirdiğimiz aynalar, ev dekorasyonunun en işlevsel objesidir. Aynaları evde daha estetik ve gösterişli göstermesi açısından püf noktaları var.

İşte aynanın doğru kullanım alanları...

1-Ayna salonda nasıl kullanılmalı?

Evinizin salonunda yeterli güneş ışığı yoksa pencerenizin karşı duvarına asacağınız ayna odayı aydınlık gösterecektir. Kullandığınız sehpaları da ayna ile kaplatarak ışığı iki katına çıkarabilirsiniz.

2-Mutfakta ayna nasıl kullanılır?

2018 yılında mutfaklarda sık sık göreceğimiz ayna bordür taşlar çok şık ve zerafetin göstergesi olacak. Daha modern, gösterişli aynı zamanda salonlarda kullanılan etkisi gibi aydınlık göstermek için de kullanılabilir.

3-Yatak odasında ayna nasıl kullanılmalı?

Yatak odasına koyacağınız aynanın yeri tüm odalardan daha önemlidir. Boydan boya aynalar veya birden çok çerçevesiz ayna uyumsuz olabilir. Bu yüzden dekoratif aynalar kullanabilirsiniz.Eğer asılacak bir duvar bulamıyorsanız ayaklı bir ayna alabilirsiniz.

Çocuklarla sağlıklı iletişim nasıl kurulmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklarla sağlıklı iletişim nasıl kurulmalı?
Arabada kitap okurken mide bulantısı neden olur?

İLİŞKİLİ HABER

Arabada kitap okurken mide bulantısı neden olur?
Lavanta yağı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Lavanta yağı nasıl yapılır?
Soyulan ciltler için evde doğal bakım kürleri

İLİŞKİLİ HABER

Soyulan ciltler için evde doğal bakım kürleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0