Evde dekoratif asma raf yapımı

Evinizdeki raflardan sıkıldıysanız ve sıra dışı bir dekorasyon istiyorsanız, kendi ellerinizle asma raf yapabilirsiniz. İşte evde dekoratif asma raf yapımı...

Görüntüsü ile odalara şıklık katan asma raflar, ev dekorasyonu içinde pratik bir kullanım sağlıyor. Her dekorasyon trendine uyum sağlayabilecek ve çok yönlü olan asma rafları kendiniz tasarlayarak tarzınızı eve yansıtabilirsiniz. Hem yapımı kolay hem de maliyeti düşük bu rafları, evinizin her odasında rahatça kullanabilirsiniz. 

İşte asma raf yapımı:

Malzemeler:

-1 adet halat

-3 adet tahta raf

-Matkap

Yapılışı:

Öncelikle tahtaları istediğiniz renge boyayın. Daha sonra matkap yardımıyla köşelerine 4 tane delik açın. Halatı deliklerden geçirerek sıkı bir şekilde bağlayın ve istediğiniz yere asın. İsteğinize bağlı raf sayısını azaltabilir ya da arttırabilirsiniz.

Eski merdiven ile dekoratif kitaplık yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Eski merdiven ile dekoratif kitaplık yapımı
Eve en uygun halı nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Eve en uygun halı nasıl seçilir?
Karton ile yapılabilecek dekorasyon fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Karton ile yapılabilecek dekorasyon fikirleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0