Lambader alırken dikkat edilmesi gerekenler

Evleri sıcak bir görünüme kavuşturan lambaderleri alırken dikkat etmeniz gereken detaylar olduğunu biliyor muydunuz? İşte lambader alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Işığı belli bir noktaya odaklayan ve gözleri yormayan dekorasyonun küçük yardımcısı lambader, evlere pozitif bir enerji yayıyor. Genelde endüstriyel tarzda dizayn edilen bu lambalar, konulduğu odayı gösterişli bir hale getiriyor. Ayrıca etkileyici bir dekorasyon ürünü olan lambaderler, ister yatak odasında, ister kitap okuma köşelerinde isterseniz de salonlarda kullanılabiliyor.

İşte lambader alırken dikkat etmeniz gerekenler:

- Evinizin çoğunluğu ahşap ya da metal ürünlerden oluşuyorsa, cam bir lambader seçin. Bu sayede stil çifti yaratarak odanıza ekstra doku kazandırabilirsiniz.

- Lambaderi küçük bir odada kullanacaksınız, boyutunu ona göre seçin. Örneğin sadece görüntüsünü sevdiğiniz büyük bir lambader almamalısınız. Odanızın boyutuna uygun bir lambader seçerek daha etkileyici bir sonuç alabilirsiniz.

- Seçeceğiniz lambaderin görüntüsünden çok yayacağı ışık önemlidir. Direk tek noktaya yansıyan ışıklar yerine, oynar başlıklı lambaderler tercih edebilirsiniz.

Kusursuz dekorasyonun sırrı:60-30-10 kuralı

İLİŞKİLİ HABER

Kusursuz dekorasyonun sırrı:60-30-10 kuralı
En şık koltuk takımı önerileri

İLİŞKİLİ HABER

En şık koltuk takımı önerileri
Dar alanlar için dekorasyon fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Dar alanlar için dekorasyon fikirleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0