Sezonun trendi yeşil dekorasyon

Yaşam alanınıza renkli ve huzurlu bir hava katmak istiyorsanız, sezonun trendi olan yeşil dekorasyonu deneyebilirsiniz. İşte yeşil dekorasyona dair her şey...

Bu sezon evler, yeşilin rahatlığıyla buluşuyor. Sakinleştirici etkisiyle yeşil, hem mobilyalarda hem aksesuarlarda hem de duvar renginde karşımıza çıkıyor. Sizde eviniz için canlı ve farklı bir stil istiyorsanız, yeşilin şıklığını dekorasyonunuza yansıtabilirsiniz.

Uzun bir günün sonunda evinize dönüp ferah bir atmosferle karşılaşmak istiyorsanız, yeşil koltukları tercih edebilirsiniz. Yeşil koltuk takımını; siyah, beyaz ve diğer yeşil tonlarından oluşan dekorlar ve tekstil ürünleriyle kombinleyebilirsiniz Ayrıca odanıza koyacağınız ufak bitkiler, doğanın enerjisini evinize taşıyacaktır.

Modern stille dekore edilmiş bir odada, yeşil tonda duvar rengi uygun bir seçim olabilir. Duvarlarda yeşil rengi kullanmak, hem gösterişli hem de lüks bir dekorasyon yaratmanızı sağlayacaktır. Ayrıca ahşap mobilyalar ile kombinlediğiniz yeşil duvarlar, misafirleri evinize hayran bırakacaktır. Sizde yeşili evinize yansıtmak istiyorsanız, birçok yöntemle dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz.

Mutfak masası seçerken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Mutfak masası seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Bahçe dekorasyonunda 2018 trendleri

İLİŞKİLİ HABER

Bahçe dekorasyonunda 2018 trendleri
Battaniyeler nasıl yıkanır?

İLİŞKİLİ HABER

Battaniyeler nasıl yıkanır?
Dekorasyonda hasır mobilya trendi

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda hasır mobilya trendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0