Dekorasyonda uygun fiyata alınması gerekenler

Ev dekorasyonunuzu yenilerken çok fazla para harcamak istemiyorsanız bu haber tam size göre! İşte dekorasyonda uygun fiyata alabileceğiniz mobilya ve tekstil ürünleri...

Bütün evi dekore etmek istediğinizde halılar, mobilyalar, yemek takımları, yastık ve aksesuarlara çok fazla para harcayabilirsiniz. Ancak kısa sürede değiştirmeniz gerekecek ya da ucuza da kaliteli bulabileceğiniz bazı mobilya ve tekstil ürünlerini uygun fiyatlı tercih ederek evinizi daha düşük maliyetle yenileyebilirsiniz. Sizler için ev dekorasyonunda çok para harcamanız ve uygun fiyatlı almanız gereken eşyaları araştırdık.

HALI

Pahalı seçenekleri daha fazla olsa da uygun fiyatlı ve kaliteli halı bulmak da mümkündür. Sisal ve dokuma yün halıları rahatlıkla uygun fiyata bulabilirsiniz.

KIRLENT

Tekstil ürünleri modası çabuk geçen ve evin stilini en hızlı değiştiren parçalardır. Uygun fiyata alacağınız birkaç kırlent ve koltuk şallarıyla, evinizi kolayca yenileyebilirsiniz.

YAN SEHPALAR

Yan sehpalar kısa sürede modasını kaybedebilecek mobilyalardan biridir. Ayrıca dekorasyonda daha az dikkat çeken bir mobilya olduğundan uygun fiyata alınabilir.

Sezonun en modern orta sehpa modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en modern orta sehpa modelleri
Hangi yastık daha konforlu?

İLİŞKİLİ HABER

Hangi yastık daha konforlu?
2018 yılının en şık vintage mobilyaları

İLİŞKİLİ HABER

2018 yılının en şık vintage mobilyaları
5 adımda oturma odası dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

5 adımda oturma odası dekorasyonu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0