Kuaförlerde ''Kişiye özel salon tasarımı'' devri...

Kuaförlerde ki klasik düzene son veriliyor. Özel tasarım salonlar artık kadınların tercihleri arasında yer alıyor. Bu yeni akımı sizler için araştırdık. İşte kuaförlerde kişilere özel tasarımlar...

Mimarlar, artık hizmet sektöründe müşteri deneyimi devrinin yaşandığını ve markalaşmak isteyen güzellik merkezlerinin, işe kurumsal çizgilere sahip mekan tasarımından başladıklarını, iyi hissetmenin yolunun ise doğru tasarlanan mekanlardan geçtiğini söylüyorlar.

Hizmet sektörü, müşteri deneyimini olumlu anlamda artırmak için 'Fabrika' anlayışını geride bırakıyor. Bireyselleşme fikri, hem endüstriyel tasarımda hem de mekan tasarımında artık daha ön planda. 

Tasarım mağazalar, kafeler ve evlerden sonra artık kuaförlerde kendilerini tasarımcıların becerikli ellerine bırakıyorlar. Kadınların sıkça zaman geçirdikleri bu mekanlar artık tasarım kafe ruhu taşıyacaklar.

Kafe konseptinde ki bekleme salonları ve koltuklar artık kişiye özel.

Kuaförler ve güzellik merkezleri artık kadınlar için birer terapi merkezi halinde. Tabi ki iyi hissetmenin yolu da iyi mekanlardan geçiyor. Sadece aynalardan ve koltuklardan oluşan salon dönemi sona erip yerini kafe konseptinde tasarlanan bekleme alanları, ferah bir iç mekan ve duyulara hitap eden renkler ile yeni nesil salonlara bırakıyor.

Yağmur botundan saksı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur botundan saksı nasıl yapılır?
Kırışıklık karşıtı ev yapımı krem

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıklık karşıtı ev yapımı krem

BİR YORUM YAPIN 0