Mutfaklar için avize modelleri

Gündelik yemek ve sohbetlerinizle gününüzü keyiflendiren en önemli, en sosyal ve en aktif olarak kullanılan odaların başında gelen mutfakların dekorasyonlarının en önemli parçalarından biri olan avize modellerini sizler için hazırladık...

Genel olarak aydınlatmada avize tercih etmek mutfaklar için fark yaratacak dekoratif katkılarda bulunuyor. Biz de ''Yasemin.com'' ekibi olarak mutfaklara farklılık, değişiklik, göz alıcılık ve yenilikçilik katan ve mutfağın karakterini kuvvetlendiren avize modellerini derledik…

Odak noktası

Mutfağınıza bir avize koymak, güçlü bir odak noktası oluşturmanın ve mutfağa denge ve simetri sağlamanın harika bir yoludur. 

Feminen ve romantik

Farklı avize tasarımları elbette ki farklı duygular yayacaktır. Zarafet, yumuşaklık ve feminen bir romantizm ruhu taşıyan ve mutfak alanına incelik katan avize modelleri de oldukça sık tercih ediliyor.

Çağdaş zariflik 

Zerafet ve şıklık denilince akla ilk önce klasik avize modelleri geliyor olsa da yenilikçi tasarımlarda da oldukça şık ve göz alıcı zarif tasarımlara rastlamak mümkün.

Metalik yüzeyler

Metalik dokunuşlar geçtiğimiz yıllarda aydınlatma tasarımlarında oldukça öne çıkan bir model oldu.

Hem sade hem şık

Bakır veya krom kaplamalar sayesinde ışığı daha iyi yansıtan pırıltılı bir görünümün oluşturan avize türleri mutfaklar için oldukça ideal. Sade olmakla birlikte dekorasyonun akışını bozmayan bir yapıları var hem de oldukça şık ve sıcak bir atmosfer oluşturuyorlar. 

Renkli yumak avizeler

Yumak avizeler artık sadece mutfaklarda değil tüm iç mekanlarda sıklıkla rastladığımız modellerden biri. Oldukça hafif, eğlenceli, samimi ve renkli tasarımları ve yapılarının yanı sıra ekonomik olmaları ile de öne çıkıyorlar.

Göz sağlığını koruyan vitaminler hangileridir?

İLİŞKİLİ HABER

Göz sağlığını koruyan vitaminler hangileridir?
Buzdolabı nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Buzdolabı nasıl temizlenir?
Sebzelerle yapılan lezzetli yemekler

İLİŞKİLİ HABER

Sebzelerle yapılan lezzetli yemekler
 Ofis dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

Ofis dekorasyonları

BİR YORUM YAPIN 0