Ev dekorasyonunda sonbahar renkleri

Sonbahar aylarını evinize taşımak istiyorsanız, toprak renkleri ile yeniden evinizi dekore edebilirsiniz. Sizler için sarının, kahverenginin ve turuncunun tonlarıyla yeniden yapacağınız ev dekorasyonlarını araştırdık. İşte tüm günü evinizde geçirmek isteyeceğiniz sonbahar renkleriyle dekore edilmiş dekorasyon önerileri...

Vaktinizin büyük çoğunluğunu geçirdiğiniz tek yer evinizdir. Aynı zamanda eviniz hem tarzınızı hem de şıklığınızı yansıtır. Adeta evinizsizin dış giyiminizdir. Bu yüzen her sezonun trendini yakından takip ederek bu rahatlığa ve şıklığa ulaşabilirsiniz. Sonbahar artık yavaş yavaş kendini hissettirdi. Sizlerde sonbaharın toprak renkleriyle evinizde yeni bir tarz oluşturabilirsiniz. "Yasemin.com Dekor" ekibi olarak işinizi kolaylaştıracak dekorasyon önerilerini sizler için derledik.

SARI VE YEŞİLİ KARIŞTIRIN

Sarı ile evinize aydınlık bir görünüm verirken yeşil rengiyle de evinize tropikal bir hava katabilirsiniz. Evinizi dekore ederken doğadan aldığınız ilham ile adeta bir kamp alanına gitmiş gibi hissedebilirsiniz. Oturma odasını daha dolu göstermek için L tipi koltuklar kullanabilirsiniz. L tipi koltuk hem size oturacak geniş bir alan verir hem de odanızın aurasını etkiler.

YATAK ODASINDA KÜÇÜK HAREKETLER

Yatak odanızda ana parçalarda sonbahar renklerini kullanmaktan kaçınınız. Ama buralarda sonbahar renkleri ile dekoratif biblolar, çerçeveler kullanabilirsiniz. Kahverengi tonlarını ahşap eksitmelerle yatak odanızı sonbahara hazırlar. 

TURUNCU İLE EVİNİZİ ISITIN

Sıcak bir ev ortamının vazgeçilmez rengi turuncuyu ana parçalarınızda özgürce kullanabilirsiniz. Turuncu ve toprak renkleri evinize çarpıcı ve fantastik bir hava katacaktır. Bir kart postalın yüzü gibi oturma odalarınızı döşeyebilirsiniz.

Hamilelik dönemiyle ilgili en çok merak edilenler

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelik dönemiyle ilgili en çok merak edilenler
Salatalığın ilginç kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Salatalığın ilginç kullanım alanları
Spor aç mı yoksa tok karna mı yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Spor aç mı yoksa tok karna mı yapılır?
Boş odaları daha kullanışlı hale getirmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Boş odaları daha kullanışlı hale getirmenin yolları

BİR YORUM YAPIN 0