Boş odaları daha kullanışlı hale getirmenin yolları

Bazen evlerde kişi sayısı azalınca odalar daha farklı kullanılmaya çalışılır. Ancak odaları kullanalım derken içinden çıkılmaz bir hale de sokabiliyoruz. Peki boşalan odaları daha nasıl kullanışlı hale getiririz? Sizler için bu sorunun yanıtını araştırdık. İşte odaları kullanışlı hake getirmenin püf noktaları...

Evinizde kullanışlı olmayan veya depo gibi kullandığınız odaları bazı pratik dekorasyon önerileriyle muhteşem hale getirebileceğinizi biliyor muydunuz?

İŞTE BOŞ ODALARI DEĞERLENDİRMENİN YOLLARI

- Öncelikle odayı her zaman kullanacağınız bir hale getirmelisiniz. Oda depolama alanına dönüştüğünde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kullanmadığınız her parça 'bir gün lazım olur' düşüncesi ile odalardaki kalabalık görüntüyü oluşturmaktadır. Bunun yerine ihtiyaç sahiplerine verebilir evinizi daha kullanışlı bir alana çevirebilirsiniz.

- En basitinden bir giysi odası olabilir. Böylece yatak odanız boğucu bir görünümden kurtarabilirsiniz. Bu giysi odasında aynı zamanda çanta ayakkabı ve takılarınızı da koyabilirsiniz. Yatak odaların dağınık görüntüsünden kurtulmanız için bir fırsat olabilir.

- Oda küçük ise ütü odası bile yapabilirsiniz. Ütüleme ihtiyacı olan kıyafetlerinizi burada biriktirip ütüleyebilirsiniz. Aynı zamanda balkonunuz yoksa burayı kurutma odası olarak da değerlendirebilirsiniz.

- Depo gibi kullandığınız odayı misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz muhteşem bir yere dönüştürebilirsiniz. Ayrıca içerisine  bir dolapta ekleyerek misafirlerinizin dağınık valizlerinden ve salona kurmak zorunda olduğunuz yataklardan kurtulabilirsiniz.

- Büyük bir dekor yapabiliyorsanız pencere kısmını komple balkona çevirip yaz ve kış köşesi olarak da değerlendirebilirsiniz. 

Dekoratif ayna süsleme teknikleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Dekoratif ayna süsleme teknikleri nelerdir?
Ev dekorasyonunda sonbahar renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda sonbahar renkleri
Göz altı morlukları nasıl kapatılır?

İLİŞKİLİ HABER

Göz altı morlukları nasıl kapatılır?
Ev dekorasyonunda en değişik öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda en değişik öneriler

BİR YORUM YAPIN 0