Sezonun en trend mutfak halı modelleri

Kadınlar, gününün neredeyse büyük bir bölümünü mutfakta geçirir. Peki, mutfağınızı daha şık hale getirmenin yolları nelerdir? 2018 - 2019 yılının trend halı modellerini sizler için derledik. İşte mutfağınızın ruhuna uygun halı modelleri...

2018 - 2019 yılının trend halıları ile mutfağınıza küçük bir dokunuş yaparak yeniden dekore etmiş gibi gösterebilirsiniz. Bunun yanı sıra seçeceğiniz renklerle de hem dolaplarınız hem de duvarlarınızla bir bütün oluşturabileceğiniz mutfak halısı modelleri...

KAHVE - KIRMIZI RENGİ İKİLİSİ

Kahverengi tabanlı bir mutfağı en iyi temsil edecek renk, kırmızı olabilir. Kırmızı ile mutfağınızın şıklığını ve tasarımlarınızı daha iddialı bir hale getirebilirsiniz. Özellikle açık renk bir duvarın ışığı içine alması ile birlikte kırmızı daha bir kendini göstereceğinden, mutfağınız dış dünyaya kapalı bir görünümde kalmayacaktır. Küçük kırmızı eşyalar ise bu dekorasyona ahenk sağlayabilir. Örneğin kırmızı el havlusu veya kırmızı renkli aksesuar ile mutfağınıza ayrı bir kahve kırmızı modası getirebilirsiniz. 

BUZ MAVİSİ VE AÇIK KAHVE- BEJ RENGİ HARMANI

Buz mavisine çalan bir mutfak için ise en doğru renk seçimi sonbaharın da temsili rengi kahverengi ya da bej tonları olabilir. Mutfağınızla bir bütünlük oluşturan bu rengi çeşitli aksesuarlarla da dizayn edebilirsiniz.

SİYAH-BEYAZ UYUMU

Siyah beyaz ikilisi her yerde olduğu gibi mutfaklarda da mükemmel bir uyum sergiliyor. Eğer dolap kapaklarının bir bölümü siyah bir bölümü beyaz ise siyah ve üzerinde beyaz kırçıllı olan halı tercih edebilirsiniz. Hem mutfağınızdaki siyah-beyaz ile kombin bir görünüm kazandıracak hem de karanlık aydınlık zıtlıklarını yansıtacağınız bir ortama sahip olacaksınız.

BEYAZ - KIZIL RENGİ BÜYÜSÜ

Mutfağınız, kirli bej, siyah ve beyaz ağırlıklı yapıya sahip ise en güzeli mutfağınızı koyu bir ton olan kızıl rengi bir halı ile süslemektir. Eğer mutfağınız dar ve mutfak tezgahları karşı karşıya ise halınız boyuna uzun olmalıdır. Böylece daha zengin ve geniş bir görünüm kazandırmış olursunuz.

Yemek yaparken yapılan hatalar

İLİŞKİLİ HABER

Yemek yaparken yapılan hatalar
Dekoratif ayna süsleme teknikleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Dekoratif ayna süsleme teknikleri nelerdir?
Ev dekorasyonunda en değişik öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda en değişik öneriler
Protein tozu zayıflatır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Protein tozu zayıflatır mı?
Çağla Şıkel'e hapis cezası şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'e hapis cezası şoku!

BİR YORUM YAPIN 0