Evinize yeni bir tarz katacak duvar kağıtları

Evinizin boş kalan duvarlarını renklendirmek için kullanacağınız duvar kağıdı, sağlığınızın bozulmasına sebep olabilir. Peki, duvar kağıdı seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte cevabı...

Genellikle televizyonun monte edildiği duvara yada salon kirişlerini gizlemek için  duvar kağıtları kullanılır.Ancak duvar kağıdı seçerken odanızın büyüklüğüne, tavan genişliğine hatta kalitesine bile dikkat etmelisiniz.

İşte duvar kağıdı seçerken dikkat edilmesi gerekenler;

1- Sezonun renklerini ve modellerine bakarak duvar kağıdı seçmelisiniz.

2- Koyu renk duvar kağıtları odanızı karanlık gösterebilir. Bu yüzden renk tonlarında seçmelisiniz.

3- Elinizle duvar kağıdının kalitesini mutlaka kontrol edin.Yumuşak dokulu duvar kağıtları her zaman daha dayanıklı olur.

4- Kolay temizlenebilir olması hijyen açısından çok önemlidir.

5- Geniş renk ve desen skalasına sahip olan duvar kağıtlarını seçerken evinizdeki desenli mobilyalara uyum sağlamalıdır.

Mobilyalarınızın ömrü nasıl uzatılır?

İLİŞKİLİ HABER

Mobilyalarınızın ömrü nasıl uzatılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0