Kullanışlı yatak odası dolapları

Yatak odasının temel ihtiyaçlarının başında dolaplar gelir. Bu sezon öne çıkmış ve kullanışlı dolaplarını sizler için radarımıza aldık. İşte yatak odalarınızı daha kullanışlı alana çevirecek dolaplar...

Yatak odasına seçeceğiniz malzemeler odanızın genişliği ve eşyaların sayısına bağlıdır. Kalabalık eşyalar yüzünden dekorlar ne kadar gösterişli olursa olsun kendini göstermeyebilir. Bu nedenle dolap önerilerindeki ilk temel kural eşyaların miktarı ve koyacağınız yerin ölçülerine göre seçim yapmak olmalıdır.

VİVENSE -Multikabin Rose Dolap- 419TL        VİVENSE - Multikabin fresh dolap-399TL

Ahşap dolap seçerken dikkat etmeniz gereken; zeminin rengi olmalıdır. Ahşap dolaplar her renk ile uyumlu olabilir. Ancak açık zeminlerde çok tamamlayıcı bir renk tonu ortaya çıkabilir. Ahşap dolabınızı odanızın metrekaresine göre ayarlayınız. Genelde ahşap dolaplar için açık renk tercih ediniz. Ayrıca dolabı, yer kaplamayacak ebatlarda seçmeniz hem daha görünür olmasını sağlayacak hem de harika bir dekor olarak odanızı süsleyecektir.

TEKZEN - Rabi asya 3 kapı 2 çekmeceli aynalı - 939,90 TL

Dar bir odanız varsa,sizin için en iyi seçenek 2 kapılı 3 çekmeceli dolap olabilir.Bu sayede odanızdaki yerin kalitesini korumuş olabilirsiniz.Hem görsellikten hem konfordan rahatsızlık duymayacağız seçeneklerden biri olabilir.

Erkek ve kadın dolaplarındaki askı yüksekliğinin ayarlanması gerekebilir.Erkekler için ceket,gömlek ve ayakkabılık bölümü, kadınlar için ise elbise bölümüne özel daha uzun bir askılık bölümü seçebilirsiniz.

Çok amaçlı kullanılan mobilyalar

İLİŞKİLİ HABER

Çok amaçlı kullanılan mobilyalar
Yeni trend yüzüklü çanta

İLİŞKİLİ HABER

Yeni trend yüzüklü çanta
Doğum günlerine özel yapılabilecek dekorasyonlar

İLİŞKİLİ HABER

Doğum günlerine özel yapılabilecek dekorasyonlar

BİR YORUM YAPIN 0