Ev dekorasyonunda tuğla duvarı için öneriler

Tuğla duvar dekorasyonu tarih ile günümüz modernizmini yansıtan bir simgedir. Ev dekorasyonuna farklı bir ambiyans ve karakter taşımak istiyorsanız, size özel hazırladığımız tuğla duvar dekorasyonlarına göz atabilirsiniz.

Eve girince ilk göze çarpan yerler duvarlar, aslında bir yüzey kaplama görevini üstenir.  Dört duvar arasında tabiri buradan gelir. Zevkinize göre duvar çeşitlerinden evinizin tarzına uygun olanlarını bir araya getirebilirsiniz. Duvarlar yapıları arasında çeşitlerine ayrılırlar. Tuğla yapılı olanlar oldukça sağlam ve uzun ömürlü olanlardan bir tanesidir. Tuğla duvarının ev dekorasyonunda kullanımına dair sizlere öneriler aktaracağız. Bunların neler olduğunu öğrenmek için haberimizin içeriğini takip ediniz.

Ev dekorasyonunda tuğla duvarı için öneriler:

Tuğla duvarı dekorasyonu uygulayacaksanız, Tuğla yapısının kırmızı, kül, beyaz ve siyah renklerine dikkat ediniz.  Farklı tonlarında monte edeceğiniz tuğla evinizde yapacağınız dekorasyonu çok daha fazla şık görünüme sokarken, zengin bir duruş sergileyebilir.

Hali hazırda satın aldığınız veya kiraladığınız evde tuğla duvarı varsa o dokuyu zarar verecek farklı bir işlemden kaçınınız. Duvara uygun mobilya veya aydınlatma kullanarak da farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

- Sıva kullanmanıza gerek kalmadan yalnızca tuğlaların yalın haliyle elit bir dekor elde edebilirsiniz. Evinizdeki tuğlaları belli bir bölgeye özel kullanarak da fevkalade dekorasyonlara sahip olabilirsiniz.

Evinizin görünümüne dinamik bir seçenek kazandırmak istiyorsanız gri veya siyah gibi renklerin karışımından daha duru bir mekana sahip olabilirsiniz. Özellikle oturma odası için bu yöntem oldukça ideal bir dekorasyon örneği olacaktır.

Beyaz tuğla duvarlarla inşa edilmiş hantal  ahşap dokular, Akdeniz evlerinin iç yapısını anımsatan bir dekor elde etmenizi sağlayabilir. Oturma odasında kullanacağınız badana yapılı tuğla duvarı mekana oldukça doğal ve rustik bir ortam kazandırırken ferah bir görünüm de sağlayabilir.

Tuğla duvar yapılarının dokusu ev ortamına samimi bir görünüm sağlarken davetkar duruşuyla sevdiklerinizi ve misafirlerinizi kucaklar.

Bohça kebabı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Bohça kebabı nasıl yapılır?
Eski gazeteden neler yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Eski gazeteden neler yapılır?
Evde dekorasyonunda çay yeşili modası

İLİŞKİLİ HABER

Evde dekorasyonunda çay yeşili modası
Dekorasyonda kış renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda kış renkleri

BİR YORUM YAPIN 0