Kuşlarınız için hazırlayabileceğiniz etkileyici kuş evleri

Evlerimizin biricik dostları kuşlar için kafes geleneğinden çıkıp onlara özel yuvalar tasarlayabilirsiniz. Nitekim bunu düşünen birileri de var: Ev dekorasyon şirketi Sourgrassbuilt. Modern mimariyi temel alarak, kuşlar için etkileyici kuş evi modelleri tasarlıyor. Bambu kontrplaktan yapılan bu evlerin adıysa Living Wall Bauhaus kuş evleri. İşte kuşlarınız için hazırlayabileceğiniz etkileyici kuş evleri.

Evcil hayvanlarınız için birbirinden özel kuş evleri tasarlamak istemez misiniz? Onlara özel olsun, stilinizi yansıtsın ve bambu ağacından olsun. Biliyoruz ki elbette istersiniz. Bambu kontrplaktan yapılmış Living Wall Bauhaus kuş evleri, tam da bu isteğinizi yansıtıyor. Ürün açıklamasında, 'Zamanından önce orta yüzyıl modern mimarisini oluşturdu' denilen kuş evlerinin boyutları; dokuz ile dokuz, altı buçuk santim aralığında. İşte kuşlarınız için hazırlayabileceğiniz etkileyici kuş evleri!

Bambu ağaçlarının süslediği bu minik ev modelinde, kuşların gezme alanları da mevcut oluyor. Bu boşluktan kalan alana istediğiniz süslemeleri de ekleyebilirsiniz.

Kuş evi modeli

Kuş evi modeli

Bambu ağaçları olmadan kullanabileceğiniz benzeri bir model de mevcut. Yine siz isterseniz farklı bir dekorasyon uygulayabilirsiniz. 

Kuş evi modelleri

Kuş evi modelleri

Sadece bir kuş evi ve bambu ağaçlarının olduğu bir dekorasyon mevcut değil midir diyorsanız, sizlere modeller arasında da son sırada olan bu dekoratif ve minimal kuş evini öneririz.

Karakterinize uygun dekorasyonda renk önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Karakterinize uygun dekorasyonda renk önerileri

BİR YORUM YAPIN 0